Detail info
Close

TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM

TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Lokalita:
Prievidza
Trenčín - letisko Slávnica
Banská Bystrica - letisko Očová
Spišská Nová Ves


Čo ponúka tandemový zoskok?
Tandemový zoskok padákom je vynikajúca zábava, inhalovanie pozitívnej energie, bezpečné odreagovanie sa a dávkovanie adrenalínu v tej správnej miere. Pri zoskoku a následnom lete si uvedomíš malosť človeka a veľkosť svojej odvahy. Otvoria sa Ti nielen dvere lietadla, ale aj krásne výhľady. Spolupadáka Ti bude robiť ostrieľaný inštruktor, ktorý sa postará o dokonalý zážitok, ktorý pohladí všetky Tvoje zmysly. Nedovolí Ti padnúť nižšie, ako si bol pred zoskokom. Tandemový zoskok s inštruktorom na chrbte Ti ukáže nový zmysel života. Vypadni a skoč si!

Ako prebieha tandemový zoskok?
Skôr ako nastúpiš na palubu lietadla, absolvuješ inštruktáž, kde Ti bude teoreticky vysvetlený priebeh letu do výšky i pád do neznáma. Inštruktor Ťa pripraví na prežitie najlepšieho zážitku v živote! V priebehu 15 minút sa vyšplháš do výšky 3 000 až 4 000 m. n. m. Pripútaný k tandemu, stojíš na prahu krásnej pripasti... Už nie je cesty späť, tak skoč!

Po niekoľkých nezabudnuteľných sekundách v 200 kilometrovej rýchlosti a výške cca 1 500 m, inštruktor otvorí padák. Tebe odľahne a budeš si môcť v pokoji plachtiť najbližších 10 minút až do pristátia na pevnej zemi.

Pri tandemovom zoskoku z 3-kilometovej výšky si vychutnáš 20 - 30 sekúnd voľného pádu. Pri zoskoku z výšky 4 kilometrov si zaplachtíš vzduchom o 30 sekúnd dlhšie.

Najmodernejší výstroj, perfektná technika a ostrieľaný inštruktor sú Tvoja istota! Tandem zoskok prebehne bezpečne a v správnom smere, nemusíš mať žiadne pochybnosti. Ak si chceš skvelé pocity pripomenúť i po zoskoku, Tvoje vzdušné "kreácie" Ti natočíme alebo nafotíme. Budeš mať reálny adrenalínový dôkaz o tom, že si sa ocitol medzi nebom a zemou.

Kráľová pri Senci (zoskok z výšky 4000 m), Dubnica nad Váhom - letisko Slávnica (zoskok z výšky 4000 m), Očová pri Banskej Bystrici (zoskok z výšky 3000 m), Spišská Nová Ves (zoskok z výšky 3000 m), Prievidza (zoskok z výšky 3000 m).

TIP na DARČEK
Vďaka svojim malým nárokom na prípravu je tandemový zoskok padákom obľúbený aj na firemné akcie či teambuildingy.

Sezóna/počasie:
- apríl - október (Prievidza - celoročne)
- tandemové zoskoky nie je možné prevádzať pri veľkej oblačnosti, silnom alebo nárazovom vetre a za dažďa. V takom prípade budeš včas informovaný a vyberieš si náhradný termín;
- tandemový zoskok je možné absolvovať počas víkendov v rámci sezóny

Diváci:
- sú vítaní, počas zážitku môžu zo zeme fotografovať alebo filmovať

Oblečenie:
- prineste si so sebou športovú obuv a oblečenie. Okuliare a kombinézu Vám k zoskoku poskytneme. V prípade chladnejšieho počasia odporúčame pod kombinézu teplé tričko alebo termoprádlo. Tandem pilot Vám oblečie špeciálny postroj na tandem zoskok.

Podmienky:
- Vek od 8 rokov. Deti do 15 rokov skáču z výšky 3000m. Výška minimálne 120 cm. Váha do 100 kg. Nie je nutné lekárske potvrdenie. Doporučujeme použiť kontaktné šošovky, aj keď máme špeciálne okuliare, pod ktoré sa zmestia dioptrické okuliare. S ľuďmi pod vplyvom alkoholu sa neskáče.
- rezervácia - minimálne týždeň vopred


Dôležité:
Vstupenku TicketPortal je nutné vymeniť za poukaz Enjoy Zážitky, ktorý ťa bude oprávňovať absolvovať svoj zážitok. Zašli kód vstupenky na e-mail info@enjoyzazitky.sk najneskôr do 7 dní od zakúpenia a bude ti doručený poukaz na zážitok. Následne si už len dohodneš termín a môžeš si užívať.
     

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM
picture TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM
picture TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM
picture TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM
picture TANDEMOVÝ ZOSKOK PADÁKOM
Top