Detail info
Close

IVA BITTOVÁ & MUCHA QUARTET

IVA BITTOVÁ & MUCHA QUARTET

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! festival

Po piatich rokoch sa na festival Viva Musica! vracia fenomenálna moravská speváčka a huslistka Iva Bittová s pozoruhodným projektom Slovenské spevy v spolupráci s vynikajúcim slovenským sláčikovým kvartetom Mucha Quartet. Projekt Slovenské spevy tvorí výber nápevov z bohatej zbierky slovenských ľudových piesní významného hudobného skladateľa a etnomuzikológa Bélu Bartóka, ktorý zostavil a pre Ivu Bittovú upravil renomovaný slovenský skladateľ Vladimír Godár, s ktorým Bittová spolupracuje už dlhé roky. Výber piesní je veľmi pestrý ako po náladovej, tak po rozsahovej stránke; v diele sa spája živelnosť ľudovej hudby s nevšedným interpretačným podaním Ivy Bittovej a sláčikového kvarteta. Upravené verzie piesní vyšli v roku 2016 aj na rovnomennom CD albume. 

www.vivamusica.sk

UPOZORNENIE: Interiéru kostola dominujú podporné stĺpy, ktoré na niektorých miestach obmedzujú alebo znemožňujú viditeľnosť. Kategórie vstupeniek zohľadňujú obmedzenú viditeľnosť miest, ktoré sú za stĺpmi. Ďakujeme za pochopenie.

Zľavy/Discounts: Imobilní aj doprovod si musia zakúpiť vstupenku zo sektoru Imobilní (50% zľava z I. Kategórie / počet obmedzený)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top