Detail info
Close

Fats Jazz Band v Kursalone

Fats Jazz Band v Kursalone

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 13.08.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kursalon Trenčianske Teplice


Koncert najúspešnejšieho štýlového orchestera posledných rokov, ktorý oživuje tradíciu hot jazzu a swingu 20-tych až 40-tych rokov minulého storočia.
Fats Jazz Band je autentický; v ich repertoári nájdete iba originálne aranžmány tých najlepších amerických šlágrov zlatej éry jazzu presne tak, ako ich na platne nahrali jazzové legendy, ale aj slovenské tangá a foxtroty či české ‘swingovky’.
Zrekonštruované dobové hudobné nástroje, štýlové oblečenie a celkový prejav orchestra sú v úplnej zhode s obdobím, ktoré predstavujú.
Fats Jazz Band tvorí sedem špičkových hudobníkov a dvaja šarmantní speváci. Pravidelne účinkujú v Česku, Rakúsku, Poľsku, Maďarsku, Nemecku, Chorvátsku či Taliansku. 

Koncert je súčasťou Hudobného leta Trenčianske Teplice (www.hudobneleto.sk). Na podujatie Hudobné leto je možné zakúpiť si permanentku na 10 predstavení v hodnote 99 EUR. Permanentky sú predajné v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Cena vstupenky:
- Voľné sedenie 15 EUR
- VIP Box 4-miestny 100 EUR/4 osoby (s občerstvením)
- VIP sedenie v boxoch s miestenkou 25 EUR/osoba (sedenie v 6-miestnych boxoch s občerstvením)

Zvýhodnené vstupné pre ZŤP, dôchodcov a rezidentov Trenčianskych Teplíc je možné zakúpiť len v Infocentre KH PAX a Turisticko-informačnej kancelárii Trenčianske Teplice.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top