Detail info
Close

Wiener Philharmoniker

Wiener Philharmoniker

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Wiener Philharmoniker 

Andrés Orosco-Estrada, dirigent 
Yuja Wang, klavír
Sergej Rachmaninov Koncert pre klavír č. 3 d mol, op. 30
Igor Stravinskij Svätenie jari

Festivalová prehliadka významných svetových orchestrov vyvrcholí na tohtoročných BHS hosťovaním špičkového svetového orchestra Viedenských filharmonikov, tentoraz pod taktovkou Andrésa Orozca-Estradu. Na programe je Rachmaninovov Koncert pre klavír a orchester č. 3, plný melodicky a rytmicky pestrých tém, je považovaný za najhodnotnejší v kontexte jeho tvorby.
Na BHS zaznie v interpretácii hviezdnej čínskej klaviristky Yuji Wang, rodáčky z Pekingu, ktorá očarúva poslucháčov na svetových pódiách nielen technickou dokonalosťou a hĺbkou svojho „muzikantstva“, ale aj bezprostredným a nekonvenčným prejavom. V roku 2017 získala ocenenie Musical America’s Artist of the Year.
V druhej časti koncertu si vypočujeme Stravinského fenomenálnu suitu Svätenie jari, ktorej škandalózna parížska premiéra v roku 1913 znamenala zásadný prelom v chápaní novej hudby.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Wiener Philharmoniker
Top