Detail info
Close

ELÁN Živých nás nedostanú Open Air 2017

ELÁN Živých nás nedostanú Open Air 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Elán bude prvým slovenským interpretom na novom trnavskom štadióne

Mimoriadne úspešné open air turné legendárnej kapely Elán „Živých nás nedostanú“ vyvrcholí 13. októbra na futbalovom štadióne City Arena Trnava.

Turné Živých nás nedostanú je venované 30. výročiu albumu Hodina slovenčiny, štvrtého štúdiového albumu kapely Elán, na ktorom sa nachádzajú také hity ako Zaľúbil sa chlapec, Hodina slovenčiny, nesmrteľná Stužková, Kráľovná bielych tenisiek alebo Kaskadér bez peňazí. Milovníci elánoviek tak zavŕšia tohtoročnú koncertnú sezónu na poslednom open air koncerte v City Arene Trnave.
Koncert tak bude pre fanúšikov legendárnej skupiny vskutku jedinečný. Rockeri telom aj dušou z Elánu sľubujú nezabudnuteľný zážitok pod holým nebom.

Podľa analýzy Slovenského hydrometeorologického ústavu, ktorú si nechali organizátori koncertu vypracovať, bude v októbri babie leto s teplotami okolo 20 - 24 °C. A keďže tribúny na najväčšom a jednom z najkrajších futbalových štadiónov Fortuna ligy sú prekryté, aj v prípade zamračenej oblohy pôjde o výnimočný zážitok pod trnavským nebom. „Ukazuje sa, že City Arena Trnava je skvelé miesto nielen pre špičkový futbal ale aj špičkové koncerty. Keďže na tomto mieste už vystupovali interpreti ako Olympic či Lucie, patrilo by sa, aby ju koncertne pokrstil aj domáci interpret. A kto iný by to mal byť ako historicky najslávnejšia a najúspešnejšia slovenská skupina Elán,“ hovorí hudobný expert Juraj Čurný.

Zľavy: bez nároku na zľavy.

Predaj bude možný aj na mieste konania!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top