Detail info
Close

Koncert speváckeho zboru Lúčnica v Kursalone

Koncert speváckeho zboru Lúčnica v Kursalone

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 25.08.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kursalon Trenčianske Teplice

Spevácky zbor Lúčnica je súčasťou Umeleckého súboru Lúčnica už od jeho vzniku v roku 1948. Prezentuje sa vyspelou speváckou technikou, hlasovou kultúrou a charakteristickým zvukovým prejavom. Jeho výkony sú vysoko hodnotené odbornou kritikou a stretávajú sa s veľkým úspechom aj u širokého publika. Svoju umeleckú kariéru tu začínali i hviezdy operného neba – Edita Gruberová, Lucia Poppová, Magdaléna Blahušiaková, Ľubica Orgonášová, Marta Beňačková, Štefan Babjak, Ondrej Malachovský a mnohí ďalší, ktorí neskôr dosiahli veľké úspechy na svetových operných scénach.

Zbor Lúčnice získal najvyššie ocenenia na medzinárodných speváckych súťažiach v mestách Llangollen, Arezzo, Middlesbrough, Montreux, Gorica, La Valletta, Maribor, Tours, Oskarshamn, Bergen či Petrohrad. Na medzinárodných zborových festivaloch i koncertných zájazdoch v Číne, USA, Južnej Kórei, Argentíne, Jordánsku, Izraeli, Venezuele, na Taiwane, v Mexiku, ako aj vo väčšine štátov celej Európy, kde vystúpil, sa stal doslova miláčikom publika.

Koncert je súčasťou Hudobného leta Trenčianske Teplice (www.hudobneleto.sk). Na podujatie Hudobné leto je možné zakúpiť si permanentku na 10 predstavení v hodnote 99 EUR. Permanentky sú predajné v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Cena vstupenky:
- Voľné sedenie 15 EUR
- VIP Box 4-miestny 100 EUR/4 osoby (s občerstvením)
- VIP sedenie v boxoch s miestenkou 25 EUR/osoba (sedenie v 6-miestnych boxoch s občerstvením)

Zvýhodnené vstupné pre ZŤP, dôchodcov a rezidentov Trenčianskych Teplíc je možné zakúpiť len v Infocentre KH PAX a Turisticko-informačnej kancelárii Trenčianske Teplice.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top