Detail info
Close

Pit Cage Fighting 17 - Xmas Revolution

Pit Cage Fighting 17 - Xmas Revolution

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 23.12.2017 o 18:00 h
Miesto konania/Placeofevent: Športová hala Spišská Nová Ves, Za Hornádom 15, Spišská Nová Ves

PIT CAGE FIGHTING 17 – Xmas REVOLUTION

Slovenská organizácia PCF známa svojou kvalitou zápasov so skvelou doprovodnou show prináša 17. pokračovanie svojich veľmi úspešných turnajov MMA, tentoraz s podtitulom Xmas REVOLUTION.

Diváci zažijú ozajstnú vianočnú revolúciu v podaní domácich slovenských zápasníkov v konfrontácii s medzinárodnými zápasníkmi z čiech, poľska, ukrajiny a maďarska, čo zaručuje nabitú kartu eventu.

Turnaj prinesie 12 kvalitných zápasov, ktoré svojou vyrovnanosťou zaručia skvelý zážitok z MMA.

Diváci sa môžu tešiť na už tradične skvelú svetelnú show, ktorú tentoraz podporí svojím celovečerným vystúpením jeden z najlepších slovenských dj a to DJ HAJTKOVIČ spolu s tanečnou show.

Pre VIP hostí v sektore PLATINUM sú pripravené viaceré novinky a prekvapenia, čo umocní najvyšší komfort a zážitok zo sledovania turnaja.

Dĺžka podujatia: 240 min.
Zľavy: bez nároku na zľavy.



CENA LÍSTKOV

BRONZE TICKET
Voľné sedenie tribúny A,D,- 5€ predpredaj/8€ na mieste

SILVER TICKET
Voľné sedenie tribúny B,C.- 8€ predpredaj/12€ na mieste

VIP GOLD TICKET
Miestenkové sedenie na ploche pri octagone, - 15€ predpredaj/20€ na mieste
Sedenie VIP GOLD TICKET Vám zaručí priamy kontakt s prichádzajúcimi zápasníkmi a octagonom a prinesie tu pravú emóciu z MMA.

VIP PLATINUM TICKET
Exkluzívny VIP stôl pre 5 osôb, - 250€ dostupné len u organizátora, viac na stránke www.pcf.sk , tel: +421905222745, +421908995411 (Pavol Hrubý)

VIP PLATINUM TICKET Vám prinesie ten najväčší komfort a zážitok nie len z MMA, ale taktiež z gastronómie. Každý hosť VIP platinum dostane vstupenku na After párty free.
Držitelia VIP PLATINUM TICKET sa môžu tešiť v prvom rade na priamy adrenalín z octagonu, čo zaručuje ten najlepší zážitok z MMA
Taktiež sa môžu tešiť na gastronomický zážitok servírovaný reštauráciami MOE SUSHI&BAR Spišská Nová Ves a na priamo vo VIP PLATINUM sektore pripravované burgre od PIVO a BURGER Spišská Nová Ves.
To všetko znásobí svojou prítomnosťou a show DJ HAJTKOVIČ spolu s tanečníčkami.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top