Detail info
Close

Fed Cup Slovensko - Rusko

Fed Cup Slovensko - Rusko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

SLOVENSKO – RUSKO
1. kolo II. svetovej skupiny Pohára federácie

Slovensko privíta 10. - 11. februára 2018 v stretnutí 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie družstiev žien Rusko. Pre Slovenky je tento súper veľkou výzvou. Doteraz sa s ním stretli tri razy a všetky súboje prehrali. Naposledy to bolo v roku 2013 v moskovskom semifinále 2:3, keď tím kapitána Mateja Liptáka viedol po prvom dni 2:0.

V roku 2017 uplynulo pätnásť rokov od pamätného fedcupového triumfu Slovenska v Maspalomase na Kanárskych ostrovoch. Kvarteto z víťaznej generácie Hantuchová, Husárová, Nagyová, Suchá, sa už s aktívnym tenisom rozlúčilo. Skvelé bývalé hráčky nasleduje ďalšia úspešná generácia na čele s Magdalénou Rybárikovou a Dominikou Cibulkovou. Výborne im sekundujú mladé, ale už skúsené Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová, Kristína Kučová a na premiérovú šancu čaká 19-ročná Viktória Kužmová.
V prehľade krajín, ktoré získali slávnu ružovú misu za prvenstvo v najprestížnejšej tímovej tenisovej súťaži žien, je zatiaľ iba 11 krajín, vrátane Slovenska. Medzi nimi, pochopiteľne, je aj Rusko patriace v ženskom tenise do špičky. Ide o 11-násobného finalistu Fed Cupu vlastniaceho trofeje z rokov 2004, 2005, 2007 a 2008.
Kapitánka tímu Anastasia Myskinová mohla vždy vyberať z vynikajúcich hráčok – jednotka je Svetlana Kuznecovová, nasledujú Anastasia Pavľučenkovová, Jelena Vesninová, Daria Kasatkinová, Jekaterina Makarovová, Natalia Vichľancevová. A k dispozícii by mohla byť aj niekdajšia svetová jednotka, päťnásobná grandslamová šampiónka a víťazka 36 titulov na turnajoch okruhu WTA Maria Šarapovová, ktorá sa po treste za porušenie dopingových pravidiel po 15-mesačnom dištanci vrátila uprostred roku 2017 do kolotoča. A keďže plánuje štart na OH 2020, ráta vo svojom programe aj s Fed Cupom.

ZAČIATKY, CENY VSTUPENIEK SLOVENSKO - RUSKO

SOBOTA 10. februára 2018, dve dvojhry, začiatok 15.30 h, cena 20 €
NEDEĽA 11. februára 2018, dve dvojhry a štvorhra, začiatok 15.00 h, cena 20 €

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.
Telesne znevýhodnení na invalidnom vozíku z dôvodu obmedzenej kapacity vyhradených miest vopred kontaktujte: miroslav.dvorak@stz.sk.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top