Detail info
Close

DANIEL LANDA - OBVŠENÍK, autorské čítanie ...

DANIEL LANDA - OBVŠENÍK, autorské čítanie ...

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

DANIEL LANDA - OBVŠENÍK, autorské čítanie novej knihy s gitarou

Narodil sa 4.11.1968 v Prahe. Český rockový spevák, skladateľ, scenárista, amatérský bojovník muaythai, herec, automobilový závodník, cestovateľ, dobrodruh a spisovateľ.

Daniel Landa si zahral vo filmoch ako sú napríklad: Třetí patro, Tichá bolest, Černí baroni, Copak je to za vojáka, Proč?, Kvaska, a Tacho.

Daniel má za sebou radu úspešných albumov ako sú: Valčík (1993), Chcíply dobrý víly (1995), Pozdrav z fronty (1997), Smrtihlav (1998), Konec (1999), Best of Landa (2000), 9mm argumentů (2002), Neofolk (2004), CD a DVD záznamu koncertu Večer písní Karla Kryla pro Český národ, na ktorom v roku 2004 vystúpil. Nigredo (2009), Klíč králů (2013), Žito (2015)

Absolvoval rad úspešných turné, ako sú:
Vltava tour, Búrka, Ostravice, Československo tour (k 90.výročiu založenia Československej republiky), Vozová hradba, Dilema pyrotechnikovo a Žito tour. Daniel je tiež veľmi úspešným skladateľom filmovej a divadelnej tvorby. Medzi jeho najväčšie a najúspešnejšie diela patria muzikály Krysař, ktorý zožal úspech aj v Nemecku, Rakúsku a u nás. Ďalej potom Tajomstvo a Túžba, ktorý vychádza z filmu Kvaska, a Kľúč králů. Ďalej spísal pre Brnenské Mahenovo divadlo hudbu k hre Tajomstvo Zlatého draka a tiež prepracoval Mozartove Requiem do rockovej podoby nazvané Rockquiem. Od roku 1996 jazdil motokros, dosiahol až na 6. miesto v Európe. Dostal sa až k pretekaniu truckov a od roku 2001 jazdí rely v kategórii N4.

Daniel tiež založil nadáciu Malina, ktorá sa zaoberá osvetou a prevenciou v oblasti bezpečnosti cestnej premávky. Vydal aj niekoľko výukových filmov, napríklad Bourá jen blb?, Tacho a Auto je zbraň.

V neposlednom rade Daniel vydal už dve knihy.
Všeník a Obvšeník, ktorý je voľným pokračovaním Všeníku, kde sa na papier dostalo oveľa viac, než zážitky z ciest - kľúč k pochopeniu Daniela Landu. Máte sa na čo tešiť.

Zľavy: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture DANIEL LANDA - OBVŠENÍK, autorské čítanie ...
Top