Detail info
Close

Paci Pac - Pesničková Encyklopédia Turné 2018

Paci Pac - Pesničková Encyklopédia Turné 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PACI PAC na JARNOM TURNÉ s NOVOU SHOW PRE DETIČKY

Medzi najmenšími patria k najobľúbenejším interprétom. Ich pesničky sú známe nielen z koncertov či internetu, ale najmä z obývačiek, kde si ich maminky a tatinovia spolu so svojími detičkami spievajú, zabávajú sa, a zároveň sa aj vzdelávajú.

Známa dvojica PACI – Adriana Pešinová a PAC – Mário Praženec sa vydávajú na pokračovanie svojho zatiaľ najdlhšieho turné po celom Slovensku, pod názvom “Pesničková Encyklopédia” . K 25-tim mestám navštívených na jeseň, pribudne ďalších 10, kde sa sa predstavia so svojou zatiaľ najlepšou showkou pre najmenších, s novými kulisami, pesničkami a kostýmami. Na jarnom turné, ktoré sa viaže k poslednému DVD + CD “Pesničková Encyklopédia”, odznejú všetky hity, ktoré detičky od dvojice Paci Pac poznajú. Čiže detičky s môžu tešiť ako si zadupú na hit ‘Slon’ alebo zaskáču na nemenej obľúbenú skladbu ‘Opica’.

Dokonca pre všetkých najmenších kamarátov Paci Pac čaká v najbližších dňoch prekvapenie, v podobe úplne nového videoklipu a množstva súťaží s ich obľúbenými pesničkami. Vyberte sa s nami na pesničkové dobrodružtvo a prídite sa zabaviť na našom jesennom turné, ktoré začína už v marci.

Či si malý, či veľký, si vítaný!

A aby sme nezabudli, náš hlavný partner RAJO, si pre najmenších pripravil špeciálne prekvapenie! Každé dieťa, ktoré príde na koncert Paci Pac v rámci 'Pesničková ecyklopédia turné 2018’ dostane ako darček ochutené mliečko BREJKY úplne zadarmo! 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Paci Pac - Pesničková Encyklopédia Turné 2018
Top