Detail info
Close

RICHIE KOTZEN live 2018

RICHIE KOTZEN live 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 09.07.2018 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Collosseum Club, Dominikánske nám. 35, Košice


„Nie som obeťou nahrávacích spoločností, nikto mi nehovorí, ako mám robiť svoju muziku.“ 

Na svoju premiéru do Košíc sa teší súčasná svetová gitarová špička, multi-platinový skladateľ, excelentný spevák - Richie Kotzen. Doposiaľ sa niekoľkokrát predstavil v Bratislave sólovo, alebo spoločne s Winery Dogs. Konečne sa podaril nájsť dátum aj pre východ Slovenska. Nekončiace zastávky jeho vystúpení zdobia mapu sveta ako perlový náhrdelník a Richie vysvetľuje svoj koncertný apetít slovami:

„Pre mňa je hudba hlavne živé hranie, pretože každý koncert a každá pieseň je za-každým nový a originálny moment, nová skúsenosť. Aj keď akordy sú rovnaké a me-lódie tiež, je každý koncert originálom.

Narodil sa v roku 1970 v Pensylvánii a od šiestich rokov nerobil nič iné, než celý svoj voľný čas popri školských povinnostiach cvičil na gitare, piane a miloval nekonečné jammovanie s nahrávkami v rádiu. Mimoriadne talentovaný mladík neušiel pozornosti známemu producentovi a skautovi gitarových talentov Mikeovi Warneymu, ktorý vtedy len osemnásť ročnému Kotzenovi vydal debutový album a prvú videoškolu ! Postupom času Richie vyskúšal rôzne hudobné štýly a popri spolupráci s mnohými osobnosťami a skupinami (Poison, Mr. Big, Stanley Clark, Greg Howe...), sa začal venovať aj spevu a komponovaniu vlastných skladieb. Dnes má mohutný zástup fanúšikov po celom svete, napríklad v Japonsku bol špeciálny hosť koncertného turné Rolling Stones. Richie Kotzen dozrel ako víno, zaradil sa k najväčším gitarovým a skladateľským virtuózom, intenzívne koncertuje, nahráva.

Citácie z Muzikus 2008/6 a rozhovoru Petra Henycha s Richiem Kotzenom, upravené, doplnené.


Vstupné/Entry: Plocha státie 25,00 EUR; Balkón VIP sedenie 40,00 EUR
Zľavnené vstupné/Discounted entry: Vozičkár 5,00 EUR (obmedzený počet)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture RICHIE KOTZEN live 2018
Top