Detail info
Close

ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018

ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS prichádza na Slovensko opäť. Naposledy v roku 2008 sa prezentoval slovenským divákom svojim úžasným predstavením, pri ktorom diváci sami na vlastnej koži pocítili prečo sa pri podobných predstaveniach zatajuje dych. Akrobati pri svojich číslach popierajú zákony gravitácie i zákony ľudskej motoriky. Všetci sa javia ohybní ako z gumy, avšak ich telá sú svalnaté, pevné ako skala. Mnohoročné tréningy z nich spravili majstrov cirkusového umenia a v súčasnosti najlepších akrobatov na svete. O ich majstrovstve svedčia mnohé ocenenia, ktoré získali na Cirkusových festivaloch po celom svete, tiež ich neustále angažmány na najlepších svetových scénach.
Cirkus v Číne je starý asi ako písmo ktorého vek sa odhaduje na 5000 rokov.
Skupina Akrobatov založená v r. 1958 sa už 50 rokov snaží o sformovanie – obnovu akrobacie a počas tohto procesu vznikali neobyčajné programy, ktoré vyžadujú výnimočnú dávku šikovnosti, svojsky okorenené a oživené v národnom štýle.
Skupina už navštívila viac ako 70 krajín ako Japonsko, Amerika, Rumunsko, Maďarsko, Nemecko, Brazília, Singapúr, Pakistan, Anglicko, Francúzsko, Španielsko, Indonézia, Kolumbia, Česko i Slovensko. Všade kam prišli, ich vrelo vítali, a ich zahraniční priatelia si vysoko cenia ich predstavenia.
ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS predvádza akrobaciu ktorú trénuje už od mladého veku. Pri jeho predstaveniach nečakajte živé zvieratá, predstavenie je o šikovnosti nás ľudí. Predstavenie bude zložené z dvoch cca 45 minútových častí. Predstavenie je inšpiráciou pre deti ako i zamyslením kam až sa dá ľudská šikovnosť dotiahnuť pre dospelákov.

NAJLEPŠÍ AKROBATI VÁM UKÁŽU, PREČO NA ICH PREDSTAVENIACH PO CELOM SVETE ĽUDIA ZATAJUJÚ DYCH..



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
picture ČÍNSKY NÁRODNÝ CIRKUS 2018
Top