Detail info
Close

EHC: SLOVENSKO – FRANCÚZSKO

EHC: SLOVENSKO – FRANCÚZSKO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Slovensko – Francúzsko
Majstrovstvá sveta v hokeji sú za rohom a našu reprezentáciu čaká séria prípravných zápasov v rámci Euro Hockey Challenge. Tréner Craig Ramsay a generálny manažér Miroslav Šatan budujú káder, a ten preveria v dvojzápase nevyspytateľní hokejisti Francúzska. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť vidieť vrcholiacu formu hokejistov pred svetovým šampionátom! 
 

VIP
Vychutnajte si zápas z pohľadu VIP hosťa! Staňte sa členom hokejovej rodiny, stretnite sa s hokejovými osobnosťami, občerstvite sa priamo počas zápasu a povzbuďte slovenskú hokejovú reprezentáciu z pohodlia VIP sektora. Slovenský zväz ľadového hokeja Vám pripravil jedinečnú príležitosť. Doprajte si viac, prípadne obdarujte takouto vstupenkou hokejového nadšenca.


Zľavy:
50% zľava pre dieťa (do 12 rokov). Dieťa do 6 rokov zdarma bez nároku na sedadlo.
Imobilný + Doprovod imob. - v prípade záujmu o rezerváciu vstupeniek (Imobilný + Doprovod imob.), píšte prosím na help@ticketportal.sk. Cena 0,00 EUR. Jedna vstupenka platná pre obe osoby. (Obmedzený počet)!

Ak prídete našu hokejovú reprezentáciu podporiť na vybraný zápas, môžete vyhrať zájazd na majstrovstvá sveta v Dánsku v hodnote 500 eur pre 2 osoby! Viac o súťaži sa dozviete TU



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top