Detail info
Close

Mandarínková izba – divadelná komédia

Mandarínková izba – divadelná komédia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Predstavenie sa uskutoční v rámci prvého ročníka Košických/Prešovských dní humoru a zábavy.

Komédia plná francúzskeho espritu a šarmu ponúka zaujímavé príbehy ľudí vo vtipných, krátkych jednoaktovkách s prekvapivým, niekedy priam detektívnym záverom. Štyria herci sa v nich prevteľujú do viacerých postáv a osudov. Všetky sa odohrávajú v malom parížskom hotelíku a v záhadnej izbe, zvanej mandarínková, ktorá má svoj vlastný príbeh.
Mandarínková izba dáva priestor režisérovi aj hercom vrátiť sa k schopnosti využiť divadelné remeslo v najlepšom slova zmysle. Každý herec v nej má mnoho prevlekov, napr. Maroš Kramár ich má v priebehu predstavenia až osem. Herecky náročné dielko, ktoré je podané s ľahkosťou a s humorom.
Autor hry Robert Thomas (1927-89) bol významný francúzsky herec, dramatik, filmový a televízny scenárista a tvorca jedinečného francúzskeho žánru „Comédie Policiére“ inak povedané komediálneho thrilleru, kde sa majstrovsky prepletá smiech s napätím. Je autorom pätnástich divadelných hier, z nich najznámejšie sú Osem žien, Turecká kaviareň a Mandarínková izba.

Réžia: Ľubomír Vajdička
Hrajú: Maroš Kramár, Zuzana Tlučková, Pavol Topoľský, Bibiana Ondrejková

Dĺžka podujatia: 130 minút

Predstavenie nie je vhodné pre mládež do 15 rokov!

Ticketportal nezodpovedá za zmenu v hereckom obsadení. Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top