Detail info
Close

MOJA PRAŽSKÁ JAR

MOJA PRAŽSKÁ JAR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pri príležitosti 50-teho výročia Pražskej jari pripravila produkčná spoločnosť LECA production v spolupráci s Hlavným mestom Bratislava uvedenie divadelného predstavenia "MOJA PRAŽSKÁ JAR" s hlavnou predstaviteľkou Jitkou Frantovou Pelikán.

Jitka Frantova je česká herečka žijúca v Taliansku, vdova po Jiřím Pelikánovi, ktorý bol v rokoch 1963-1968 generálnym riaditeľom Československej televízie a jedným z hlavných predstaviteľov Pražskej jari.

Jitka Frantova napísala scenár k tejto hre, ktorou chcela priblížiť talianskemu publiku pohnutú československú históriu od roku 1948, kedy nastúpili komunisti, cez politické procesy, udalosti v 1968, ruskú inváziu a ďalších 20 rokov normalizácie až po revolúciu, a to všetko cez ľudské osudy videné jej očami. Predstavenie v Taliansku vzniklo v Teatro di Roma pod Vysokým patronátom Prezidenta Talianska Giorgia Napolitana, ktorý vyznamenal J. Frantovu vysokým talianskym rádom Commendatore. Predstavenie prešlo významnými európskymi scénami a získalo mnoho významných ocenení ako v Taliansku tak i v Českej republike.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture MOJA PRAŽSKÁ JAR
Top