Detail info
Close

´´LEN TAK´´ Vystúpenie FS Rozsutec & Balkansambel

´´LEN TAK´´ Vystúpenie FS Rozsutec & Balkansambel

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Spevácky a tanečný Folklórny súbor Rozsutec majstrovsky prezentuje prekrásny slovenský folklór, pričom svojim širokým repertoárom pokrýva takmer celé územie Slovenska. Tento rok uvádza nový projekt spolupráce s úspešnými umeleckými telesami. V rámci Hudobného leta sa predstaví so žilinskou skupinou Balkansambel. Originálne zoskupenie slabomyseľných muzikantov prináša tradičnú hudbu balkánskych kultúr, no v nemalej miere sa zaoberá aj slovenskou ľudovou hudbou a tiež hudbou vážnou a jazzovou. Pružnej rytmike balkánskych tancov v podaní Balkansamblu neodolá azda nikto a neodolal im ani folklórny súbor Rozsutec. Pod taktovkou choreografa Štefana Muchu vznikol výnimočný projekt, ktorý divákom ponúka originálne spojenie rôznych štýlov a žánrov.

Vystúpenie je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Voľné sedenie: 15 €
VIP Box A s miestenkou a občerstvením 20 € / osoba
VIP Box B s občerstvením 80 € / 4 osoby

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ´´LEN TAK´´ Vystúpenie FS Rozsutec & Balkansambel
Top