Detail info
Close

Sendreiovci & Kokavakere Lavutára

Sendreiovci & Kokavakere Lavutára

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Sendreiovci a Kokavakere Lavutára sú vynikajúci hudobníci, ktorí patria medzi najznámejšie slovenské kapely hrajúce cigánsku muziku. Ich koncerty pripomínajú bazén v lete - sú plné tlačiacich sa ľudí, ktorí sa chcú osviežiť chytľavými melódiami. Sendreiovci, ktorí v minulosti spolupracovali aj s kapelou Para, majú za sebou mnohé vystúpenia po celom Slovensku a dostali sa aj za hranice. Vystúpili na koncertoch v Moskve, Londýne, Berlíne, New Yorku, Bologni, Prahe, Budapešti, Krakowe a Lubljane. Ich prirodzený talent si všimol aj hudobný skladateľ Hans Zimmer a nahral s nimi hudbu k hollywoodskemu filmu Sherlock Holmes: Hra tieňov. Sendreiovci a ich skupina uchovávajú autentický cigánsky folklór a túto tradíciu prenášajú z generácie na generáciu.

Koncert je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Voľné sedenie: 15 €
VIP Box A s miestenkou a občerstvením 20 € / osoba
VIP Box B s občerstvením 80 € / 4 osoby

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Sendreiovci & Kokavakere Lavutára
Top