Detail info
Close

Sexi Heaven párty  v Encore the club

Sexi Heaven párty v Encore the club

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

V sobotu 13.10.2018 bude v ENCORE the club poriadne horúco! Dámy pripravte sa na Sexi Heaven Párty!

DIRTYY BOYZZ opäť na turné!
A je to tu zas - muži si budú konečne môcť pozrieť futbal bez výčitiek, zatiaľ čo sa dámy pôjdu zabávať. Po dvoch beznádejne vypredaných turné medzinárodnej striptérskej skupiny DIRTYY BOYZZ, ktorú videlo až 9 000 žien po celom Slovensku je tu pokračovanie: LEN PRE ŽENY TOUR 2018! Program je nabitý tematickými vystúpeniami, akrobatickými kúskami, strhujúcimi efektami, ale aj šarmom a eleganciou. Aj vo vašom meste si tak budete môcť vychutnať show Made in Slovakia, ktorá v ničom nezaostáva za svetoznámou formáciou Chippendales alebo výkonmi hercov z filmu Magic Mike.

Chlapci už teraz pracujú na originálnych choreografiach. Vystúpenia okorení aj LIL C - semifinalista Česko Slovensko má talent 2016. Spevák, skladateľ a striptér, ktorého energia vás nenechá dlho sedieť na stoličkách. A nebude chýbať ani obľúbené fotenie so všetkými účinkujúcimi, súťaže či tombola. Čím skôr preto zalarmujte kamarátky a naplánujte si elektrizujúcu dámsku jazdu, na ktorú len tak ľahko nezabudnete!

Okrem vystúpení sa teš na parádnu párty o ktorú sa postará DJ EAST LUKE!

Rezervácie na 0908 400 200.
Vstup od 18 rokov!

Vstup predpredaj:
Classic Ticket: 5€
VIP Ticket: 10€


Na mieste:
Classic Ticket: 7€ 
VIP Ticket: 14€


Rezervácie:
0908 400 200


VIP zahrňuje:
špeciálny priestor hore na balkóne s najlepším výhľadom a vlastným barom pre väčší komfort., prednostný vstup do klubu. Vstup do VIP od 18 rokov!
VIP lístok nezaručuje sedenie!

★ Kapacita podujatia obmedzená ★
★ Vstup do klubu od 18 rokov ★



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Sexi Heaven párty  v Encore the club
Top