Detail info
Close

Davis Cup Slovensko - Bielorusko

Davis Cup Slovensko - Bielorusko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Slovensko proti Bielorusku o postup medzi elitu

Slovenských tenistov čaká 26. – 27. októbra 2018 daviscupové stretnutie s Bieloruskom, ktorého víťaz postúpi do svetovej skupiny zreformovanej súťaže. Tím kapitána Dominika Hrbatého má pred sebou jednu veľkú výzvu. Ak Slovensko vyhrá, bude vo februári bojovať o postup do koncoročného finálového vyvrcholenia najprestížnejšej tenisovej tímovej súťaže v roku 2019.
Desať dní pred stretnutím s Bieloruskom určí kapitán päťčlennú nomináciu. Vyberať bude z najlepších slovenských tenistov – hráča TOP 50 Martina Kližana, ďalších dvoch členov elitnej stovky Lukáša Lacka a Jozefa Kovalíka, z druhej svetovej stovky Andreja Martina a Norberta Gombosa a z dvojice deblových špecialistov Igora Zelenaya a Filipa Poláška.
Bielorusi majú len jedného hráča na úrovni svetovej stovky Iľju Ivaška. Vladimir Ignatik i Jegor Gerasimov sú v rebríčku v tretej stovke. Disponujú však legendárnym deblistom, bývalou svetovou jednotkou Maxom Mirným, ktorý je aj v 41 rokoch obávaným súperom vo štvorhre.
Slovensko v minulosti niekoľkokrát bojovalo o udržanie sa v I. skupine euro-africkej zóny. Vždy zvíťazilo. V roku 2009 nad Macedónskom, 2010 nad Bieloruskom na jeho pôde, 2011 nad Ukrajinou, 2012 nad Portugalskom, 2013 nad Švédskom a 2017 nad Poľskom. Nasleduje teda siedmy pokus. Treba veriť, že Hrbatého tím udrží tradíciu a potvrdí rolu favorita.

Národné tenisové centrum Bratislava, 26. – 27. októbra 2018
SLOVENSKO - BIELORUSKO
2. kolo play off o účasť v I. skupine euro-africkej zóny Davisovho pohára pre rok 2019

PIATOK, 26. októbra 2018, 16.00: dve dvojhry
SOBOTA, 27. októbra 2018, 13.00: štvorhra a záverečné dvojhry

CENA VSTUPENIEK: 10 eur na piatok aj sobotu

Všeobecné podmienky sú na / Terms and conditions are availabne on: www.stz.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top