Detail info
Close

FRAGILE

FRAGILE koncerty
FRAGILE

Dátum: 11. apríla - 7. mája 2024
Miesto: Slovenská Ľupča, Banská Bystrica, Horná Kráľová

Slovenská vokálna skupina FRAGILE a jej koncerty sú neopakovateľným zážitkom výbornej hudby, podmanivého humoru a skvelej zábavy.

Vstupenky

Štvrtok
11
Apr 2024
18:00
FRAGILE
MKS Slovenská Ľupča

Slovenská Ľupča

Piatok
12
Apr 2024
18:00
FRAGILE
Späthova vila

Banská Bystrica

Utorok
7
Máj 2024
18:00
FRAGILE
Kultúrny dom

Horná Kráľová

Popis podujatia

FRAGILE je slovenská vokálna skupina zložená z výrazných speváckych osobností, ktoré bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, interpretujú známe svetové hity. Koncerty skupiny FRAGILE sú plné nielen výbornej hudby, ale aj podmanivého humoru, vďaka čomu zažijete neopakovateľný večer plný skvelej zábavy.

Špecifikom i dominantou FRAGILE je práve hudobný žáner, ktorý skupina interpretuje. Termín ‘a cappella‘ označuje vokálnu hudbu - teda spev bez doprovodu hudobných nástrojov. Jednoducho povedané, tam, kde spevákom v bežných hudobných skupinách pri speve pomáhajú hudobné nástroje, si musia speváci v a cappella formáciach vystačiť iba so svojím hlasom. Keďže sa niet za čo skryť, musí byť pri speve a cappella všetko čisté a dokonalé. Skupina FRAGILE zvláda výzvy tohto náročného žánru majstrovsky, o čom svedčia i viaceré ocenenia, ako 3x cena OTO (Osobnosť televíznej obrazovky) v kategórii najpopulárnejšia hudobná skupina, či Krištáľové krídlo za CD Hlasy s Richardom Müllerom.

Slovo „fragile“ znamená „krehký“ a ako názov vokálnej skupiny vystihuje samotnú podstatu žánru a cappella - je krehký. Keď spolu muzicíruje skupina spevákov bez doprovodu hudobných nástrojov, neskryje sa žiadna nedokonalosť. Každú rytmickú či intonačnú nepresnosť je vidno ako chybičku krásy, podobne ako je vidno škrabanec na čírom skle. Aj malá nepozornosť jedného zo spevákov stačí na to, aby sa hudobná pyramída hlasov v okamihu rozsypala. Skupina FRAGILE ale interpretuje žáner a cappella s ľahkosťou a s nadhľadom, a energia, ktorú Vám z pódia odovzdá, sa dá len ťažko opísať. Treba ju zažiť na vlastnej koži.

"A cappella"

Termín „a cappella“ pochádza z talinčiny a doslova znamená „ako v kaplnke.“ Jeho pôvod sa datuje až do obdobia stredoveku, kedy bola hra na hudobných nástrojoch v kaplnkách zakázaná, mohlo sa v nich iba spievať. Preto sa spev jednotlivca, prípadne skupiny spevákov bez doprovodu hudobných nástrojov, označuje dodnes prívlastkom „ako v kaplnke,“ teda „a cappella.“ A cappellové skupiny si musia vystačiť iba so svojimi hlasmi aj tam, kde iným skupinám pomáhajú hudobné nástroje.

FRAGILE tvoria: Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golis, Svetlana Rymarenko, Anabela Mollová, Karolína Majerníková, Daniela Tomešová, Slavo Košecký, Peter Lacho, Martin Madej, Martin Klempár, Jozef Hečko.

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.
Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.

Na koncerty v Späthovej ville, Banská Bystrica je PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET! - vstup sa otvára 30 minút pred predstavením. 

Zmena termínu konania koncertov z dôvodu nepriaznivého počasia vyhradená!

 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Na mape

google maps

Zmeny a upozornenia

ZMENENÉ - FRAGILE - 2.4.2022 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert FRAGILE, ktorý sa mal konať dňa 2.4.2022 o 19:00 hod. v Kultúrny dom Zohor, je z technických príčin ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v novom termíne: 7.5.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - FRAGILE - 15.3.2022 o 17:30 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert FRAGILE, ktorý sa mal konať dňa 15.3.2022 o 17:30 hod. v Mestské divadlo Žilina, je ZMENENÝ! Koncert sa uskutoční v novom termíne: 15.3.2022 o 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania. Z dôvodu zlúčenia dvoch koncertov do jedného bude v hľadisku voľné sedenie bez možnosti rezervácie konkrétneho miesta!

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 9.3.2022!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to  najneskôr do 9.3.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 9.3.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 9.3.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať  prostredníctvom registrovaného konta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné v sekcii ``Môj účet`` - ``Moje objednávky`` vybrať vstupenky na refundáciu a vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť najneskôr do 9.3.2022 na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus, Edenred alebo Callio kartou (cez platobnú bránu): Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus/Edenred/Callio klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní v sekcii ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.


OZNAM ORGANIZÁTORA
Koncert FRAGILE sa 15. marca  uskutoční len v jednom termíne o 20:00 v režime základ a pri plnej kapacite hľadiska. Zakúpené vstupenky na vystúpenie o 17:30 ostávajú v platnosti aj na koncert o 20:00.
Pre vstup do divadla už nie je nutné preukazovať sa žiadnym certifikátom, potvrdením či covid pasom. Aj naďalej však ostáva povinnosť mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2.
Z dôvodu zlúčenia dvoch koncertov do jedného bude v hľadisku voľné sedenie bez možnosti rezervácie konkrétneho miesta.  

Ak vám posunutie času začiatku koncertu nevyhovuje, vrátime vám v pokladnici divadla vstupné. 

V prípade vstupeniek zakúpených v sieti Ticketportal (online alebo na pobočkách) môžete požiadať o vrátenie vstupného spoločnosť TICKETPORTAL SK, s.r.o.  

Podrobnejšie informácie získate e-mailom na: pokladna@divadlozilina.eu alebo telefonicky na: +421 41 381 0000.  

Pokladnica divadla je otvorená v pracovných dňoch od 15:30 do 18:00 a v sobotu od 18:00 do 19:00.  

Ďakujeme za porozumenie.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - FRAGILE - 30.04.2022 o 19:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie FRAGILE, ktoré sa malo konať dňa 30.04.2022 o 19:00 hod. v Kino Scala Prešov, je ZMENENÉ! Predstavenie sa uskutoční v pôvodnom termíne v novom mieste konania: DJZ Veľká scéna, Prešov .

Pôvodné miesta z radov 1 až 7 sa presúvajú do radov 1 až 5 kde bude voľné sedenie.

Pôvodné miesta z radov 8 až 14 a balkón sa presúva do radov 9 až 11 kde bude voľné sedenie.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 31.1.2022!

Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne poštou, a to najneskôr do 31.1.2022 na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 31.1.2022 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 31.1.2022 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom formulára v registrovanom účte klienta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus kartou: Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Benefitovou poukážkou (prípadný doplatok kartou): V prípade, že klient doplácal rozdiel ceny, k žiadosti je potrebné vyplniť vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie`` aj číslo účtu, na ktorý má byť platba poukázaná. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 17.12.2021 o 18:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Vianočný koncert Fragile, ktorý sa mal konať dňa 17.12.2021 o 18:00 hod. v Nemecký kultúrny dom Rača, Bratislava, je ZMENENÝ! Namiesto uvedeného koncertu sa uskutoční koncert Fragile v novom termíne: 3.4.2022 o 17:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 12.12.2021 o 17:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Vianočný koncert Fragile, ktorý sa mal konať dňa 12.12.2021 o 17:00 hod. v KD Suchá pod Parnou, je ZMENENÝ! Namiesto uvedeného koncertu sa uskutoční koncert Fragile v novom termíne: 23.4.2022 o 19:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 6.12.2021 o 18:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že Vianočný koncert Fragile, ktorý sa mal konať dňa 6.12.2021 o 18:00 hod. v Kine Hviezda, Trnava, je ZMENENÝ! Namiesto uvedeného koncertu sa uskutoční koncert FRAGILE v novom termíne: 4.4.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 7.12.2021 o 18:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že Vianočný koncert Fragile, ktorý sa mal konať dňa 7.12.2021 o 18:00 hod. v Piano Clube, Trenčín, je ZMENENÝ! Namiesto uvedeného koncertu sa uskutoční koncert FRAGILE v novom termíne: 30.3.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 05.12.2021 o 17:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že predstavenie Vianočný koncert Fragile, ktoré sa malo konať dňa 05.12.2021 o 17:00 hod. v Dom kultúry Cífer, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného predstavenia sa uskutoční predstavenie Fragile v novom termíne: 24.4.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 9.12.2021 o 18:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že koncert Vianočný koncert Fragile, ktorý sa mal konať dňa 9.12.2021 o 18:00 hod. v DK Ružinov, Bratislava, je ZMENENÝ! Namiesto uvedeného koncertu sa uskutoční koncert FRAGILE v novom termíne: 16.3.2022 o 18:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


ZMENENÉ - Vianočný koncert Fragile - 1.12.2021 o 17:30 a 20:00 hod.

V zastúpení organizátora podujatia, vám ako sprostredkovateľ predaja oznamujeme, že podujatie Vianočný koncert Fragile, ktoré sa malo konať dňa 1.12.2021 o 17:30 a 20:00 hod. v Mestské divadlo Žilina, je ZMENENÉ! Namiesto uvedeného podujatia sa uskutoční podujatie FRAGILE v novom termíne: 15.3.2022 o 17:30 a 20:00 hod. v pôvodnom mieste konania.

Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Klienti, ktorým zmena nevyhovuje, môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili najneskôr do 10.12.2021!

POZOR: Klienti, ktorí si vstupenky zakúpili na predajnom mieste Avion Shopping Park v Bratislave, Bory Mall v Bratislave, Aupark Bratislava alebo v OC MAX Prešov alebo na inom zrušenom predajnom mieste, ich môžu vrátiť výhradne na centrálu spoločnosti, a to najneskôr do 10.12.2021 poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Vstupenky uhradené na predajnom mieste Benefitovou poukážkou je nutné najneskôr do 10.12.2021 zaslať poštou na adresu: Ticketportal SK, s.r.o. , Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí najneskôr do 10.12.2021 nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom formulára v registrovanom účte klienta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus kartou: Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Benefitovou poukážkou (prípadný doplatok kartou): V prípade, že klient doplácal rozdiel ceny, k žiadosti je potrebné vyplniť vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie`` aj číslo účtu, na ktorý má byť platba poukázaná. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta..

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Za pochopenie ďakujeme.


Odporúčané

Top