Detail info
Close

VRŠATEC

VRŠATEC

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Foklórny súbor Vršatec vznikol v roku 1953, kedy sa svojou kvalitou zaradil medzi najlepšie svojho druhu na Slovensku. Počas uplynulých rokov sa v kolektíve vystriedalo viac ako 5 generácií. Melódia spevov a tancov, farebná paleta krojov, svojráznosť a bohatstvo tanečných variácií boli a sú hlavné impulzy súboru. Vršatec reprezentuje duchovné dedičstvo piesní a tancov.
So svojim programom precestoval prakticky celú Európu, štáty Afriky, Austrálie, Ameriky a Ázie, kde nadšení diváci i organizátori festivalov vysoko hodnotili umeleckú úroveň a atraktivitu vystúpení FS Vršatec. Za 64 rokov svojej existencie mal viac ako 2900 vystúpení.
Súbor má naštudované tanečné, hudobné a spevácke čísla z rôznych národopisných oblastí Slovenska a súčasná tvorba súboru je charakteristická originálnosťou pri výbere a spracovaní pôvodného folklórneho materiálu a vyznačuje sa nápaditosťou a vyjadrením životného optimizmu.

Dĺžka trvania: 90 minút


Zľava:
8 Eur - deti do 10 rokov



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top