Detail info
Close

Estas Tonne

Estas Tonne

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Estas Tonne je charizmatický človek, ktorý zaviazal svoj život umeleckému prejavu a autentickému rozvíjaniu hudby. Svojou hudbou skúma individualitu zvuku a možnosti, ako môže zvuk vytvárať priestor, ktorý vzniká kreatívne a zároveň umožňuje, aby si ho poslucháč okamžite prispôsobil.
Vďaka cestovaniu po nespočetnom množstve krajín a miest sa Estas Tonne stotožňuje s viacerými kultúrami bez toho, aby sa identifikoval len s jedným národom alebo krajinou. Uznáva skôr princíp kultúrneho bohatstva sveta.
Jeho hudba je preto odrazom mnohých prístupov. Fúzia klasických štruktúr, technika Flamenca, pôvodná cigánska hudba, prvky latinskej a elektronickej hudby - množstvo štýlov, ktoré sa navzájom prelínajú, že to sotva postrehnete. A prekvapia vás vo svojej harmonickej štruktúre zvuku.
V každom vystúpení sa odlišujú, vždy k vám prichádzajú v jedinečnej podobe a melódii.
Estas Tonne svoju hudbu tvaruje pomocou emocionálnych výrazov a širokou škálou zvukových prvkov, ktoré pochádzajú z rôznych hudobných žánrov. Spájajú iskru radosti z hudby, napätie z výziev, rýchlosť vzrušenia, jemnosť srdca.
Vo svojej bezprostrednej prítomnosti je samotný život integrovaný do jeho hudby: technicky a emocionálne, akusticky a elektronicky, dynamicky a najčastejšie nebadane. Všetky tieto vplyvy vytvárajú nový zvuk a atmosféru na každom jeho predstavení.
Zvukový priestor rozvíja podľa príslušnej situácie a umožňuje aby sa kompozícia, variácia a hudobná téma objavovali v rôznych variáciách namiesto opakovania melodickej línie.
Estas Tonne vystupuje na koncertoch, konferenciách, uliciach, na festivaloch a tiež sa hudobne podieľa na realizácii rôznych filmových, básnických, meditačných či tanečných projektoch.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top