Detail info
Close

Tent Inn Camp A -  2019 IIHF MS

Tent Inn Camp A - 2019 IIHF MS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

STANOVÝ HOTEL TENT INN - NOVINKA NA MS V HOKEJI 2019

 

Pre všetkých fanúšikov hokeja, ktorí sa chystajú na MS V HOKEJI 2019 a nechcú platiť stovky eur za hotel v už takmer vypredaných Košiciach, máme skvelú správu!

Nové, cenovo dostupné ubytovacie kapacity poskytne spoločnosť Tent Inn v podobe stanového hotela, ktorý zaznamenal veľký úspech aj na minuloročných Majstrovstvách sveta vo vypredanej Kodani.

Stanový hotel má dobrú polohu hneď pri hokejových funzónach, blízko k štadiónu aj do centra mesta. K vybaveniu stanového hotela patria keramické toalety, čisté sprchy, snack bar, či uzamykateľné skrinky s 24-hodinovým security servisom. Súčasťou služby je aj profesionálna recepcia, ktorá sa postará o vaše bezproblémové a rýchle ubytovanie, pomôže zorientovať sa v meste a programe majstrovstiev, poradí vám doplnkové aktivity.

 

SpoločnosťTent Inn má s prevádzkou stanového hotela viac ako 10-ročné skúsenosti na veľkých kultúrnych a športových podujatiach po celej strednej Európe. Fanúšik si bude môcť vybrať z niekoľkých typov stanov - pre dve , tri či päť osôb a tiež prenajať nafukovaciu posteľ či vankúš. Váš stan bude pri vašom príchode už postavený a pripravený podľa vašich požiadavok.

Viac informácií nájdete na www........

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Tent Inn Camp A -  2019 IIHF MS
picture Tent Inn Camp A -  2019 IIHF MS
Top