Detail info
Close

Na Stojáka špecial

Na Stojáka špecial

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Na Stojáka špecial
Na festivale Divadlo CS sa predstaví aj legendárny program NA STOJÁKA !!!!!!!!!!
Humor, ktorý vás postaví do pozoru. Humor, ktorý si nedáva servítku pred ústa. Humor, ktorý k nám príde z najznámejšej českej stand-up comedy show. Humor, ktorý má gule, bude u nás predvádzať trojica Karel Hynek,Lukáš Pavlásek a Richard Nedved.
A ako bonus utajený slovensky hosť !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Richard Nedvěd
začal s kouzlením v roce 1999 a o 9 let později roku 2008 se začal kouzlení věnovat profesionálně. Se svými stand-up comedy výstupy nejdříve vystupoval na kouzelnických soutěžích, barech a firemních akcích. Pro velký úspěch se časem objevil v pořadu Na stojáka kabelové televize HBO a později v soutěži Česko Slovensko má talent. Poté Richard přijal nabídku Jaroslava Kunce, který se stal jeho manažerem. Za povšimnutí stojí také reklamní kampaň pro T-Mobile, kde Richard svými stand-upy nabídl lidem výhody Kouzelných úterků. V roce 2011 se stal Richard Nedvěd patronem Handicap centra Srdce v Poděbradech, které pomáhá lidem se zdravotním a zejména mentálním postižením. Jako věrný čtenář časopisu Čtyřlístek, se Richard stal v roce 2012 kmotrem muzea Čtyřlístku v Doksech u Máchova jezera.

Lukáš Pavlásek
Komik, herec a autor.Narozen 24.7.1978.Vystudoval Střední knihovnickou školu.
Jako komik debutoval v roce 2005 v pořadu Na stojáka a od té doby patří mezi přední představitele české standup comedy.
V roce 2008 a 2009 se podílel jako herec a scénarista na skečové show KokoTv na TV Barandov.
Do širšího povědomí vstoupil v roce 2012 postavou Tydýta v reklamách na jednoho mobilního operátora.
V roce 2013 se umístil na třetím místě v anketě televizní populariry TÝTÝ v kategorii bavič.
V roce 2015 byl jedním z finalistů zábavné taneční soutěže známých osobností Stardance.
Jako komik vystupuje v mnoha zábavných televizních pořadech.
Jako herce ho mohou diváci vidět například v seriálu Na vodě, který běžel na TV Nova, v drobných filmových rolích a v několika divadelních hrách.
Jako autor píše texty k písním pro různé interperty a napsal a ilustroval čtyři knihy pro děti i dospělé.
Příležitostně píše sloupky do časopisů, nejvíc spolupracoval s časopisem Reflex kde měl v letech 2013 a 2014 vlastní fotoseriál a v roce 2015 se podílel jako dabér a autor na loutkové verzi seriálu Zelený Raoul. Od roku 2016 vytváří satirický mini pořad PVTV pro portál Aktualne.tv.
Republiku objíždí se standupovými a divadelními představeními ve kterých ho můžete vidět živě.

Karel Hynek
Karel Hynek se divákům předvedl v zábavné show Na stojáka; mihl se v několika seriálech. V roce 2016 se dostal do jednoho z týmů soutěže Pevnost Boyard.
Karel Hynek je nejen komik – hlavní aktér pořadů Na stojáka, KnorTime a Comedy Club –, ale také příležitostný herec. Objevil se v seriálech TV Nova Gympl s ručením (ne)omezený a Kriminálka Anděl či v primáckých Vinařích.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Na Stojáka špecial
picture Na Stojáka špecial
picture Na Stojáka špecial

Zmeny a upozornenia

ZRUŠENÉ - Na Stojáka špecial - 9.4.2019 o 19:00 hod.

Predstavenie Na Stojáka špecial, ktoré sa malo konať dňa 9.4.2019 o 19:00 hod. v Ateliér Babylon, Bratislava, je z technických príčin ZRUŠENÉ!

Klienti môžu vrátiť vstupenky výhradne na tom predajnom mieste, kde si ich zakúpili.

Vstupenky uhradené Benefitovou poukážkou je nutné doručiť v pracovných dňoch v čase od 9:00 do 17:00 hod. na pobočke Ticketportal Central, Metodova 6, Bratislava.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky prostredníctvom internetu, môže požiadať o vrátenie peňazí nasledujúcim spôsobom a pri splnení nasledujúcich podmienok:

Spoločné podmienky pre žiadosti o refundáciu: O najrýchlejšie vrátenie vstupeniek je možné požiadať prostredníctvom formulára v registrovanom účte klienta na stránke www.ticketportal.sk, v ktorom je potrebné vyplniť všetky požadované údaje.
V prípade, ak si klient zakúpil vstupenky bez registrácie, odporúčame, aby si na stránke www.ticketportal.sk dokončil registráciu, nakoľko pri zakúpení vstupeniek mu bola registrácia vytvorená a je potrebné konto aktivovať mailom, ktorý klient pri nákupe zadával. Pokiaľ boli vstupenky zaslané kuriérom je nutné ich doručiť na adresu Ticketportal SK s.r.o., Kalinčiakova 33, 831 04 Bratislava.

Osobitné podmienky pre žiadosti o refundáciu podľa spôsobu úhrady vstupného:
► pri platbe formou CARDPAY (platba kartou): Platba bude vrátená priamo na kartu, z ktorej bola hradená.
► pri platbe formou internet banking (napr.: SporoPay, ČSOBpay, TatraPay, ePlatby VÚB, ...): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.
► pri platbe Benefit Plus kartou: Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Benefitovou poukážkou (prípadný doplatok kartou): V prípade, že klient doplácal rozdiel ceny, k žiadosti je potrebné vyplniť vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie`` aj číslo účtu, na ktorý má byť platba poukázaná. Po vybavení žiadosti spoločnosť Benefit plus klientovi pripíše body na jeho konto.
► pri platbe Darčekovou poukážkou Ticketportal, respektíve iným typom poukážky, ktorú je možné využiť na zakúpenie vstupeniek v sieti Ticketportal (prípadný doplatok kartou): Platba bude prevedená v prospech účtu, ktorý klient vyplní vo formulári ``Žiadosť o refundáciu`` v časti ``Spôsob refundácie``.

Financie Vám budú refundované v zákonnej lehote od zaslania žiadosti o refundáciu prostredníctvom Vášho konta..

Ďalšie informácie na:
TLAČOVÉ SPRÁVY
ZMENY A ZRUŠENIA

Ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Za pochopenie ďakujeme.


Top