Detail info
Close

SĽUK Krajinka – Hudobno-tanečné vystúpenie

74. Hudobné leto Trenčianske Teplice
SĽUK Krajinka – Hudobno-tanečné vystúpenie

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Profesionálne umelecké teleso, pôsobiace v oblasti umeleckého spracovania a interpretácie folklóru na Slovensku má 70 rokov tradície a za sebou 10 000 predstavení pre 30 miliónov divákov. SĽUK reprezentoval Slovensko v 60 krajinách sveta a v súčasnosti pôsobí v tanečnom súbore, ľudovej hudbe a speváckej skupine SĽUK-u 45 špičkových profesionálnych umelcov zo Slovenska, Čiech a Holandska.

Na Hudobnom lete SĽUK predstaví komorný program sólistov Krajinka. Je to dynamická, pestrofarebná koláž ľudovej hudby, piesní a tanca z celého územia Slovenska. Program odráža neobyčajne bohatú, a stále živú, rôznorodosť slovenského folklóru, s ktorou sa dodnes stretávame pri rôznych tradičných tanečných a speváckych príležitostiach (svadby, krstiny, rodinné oslavy, tanečné zábavy, folklórne festivaly a pod.) na vidieku i v mestách.

Námet, scenár a réžia: Juraj Hamar, Stanislav Marišler
Dramaturgia: Lenka Filipová
Choreografia: Ján Blaho, Marek Grega, Stanislav Marišler
Hudba: Andrej Jarolín, Róbert Lakatoš, Peter Michalovič, Peter Mikulec, Stano Palúch
Scéna: Julo Nagy
Kostýmy: SĽUK
Svetelný dizajn: Ján Ševčík
Grafický dizajn: Julo Nagy

 

Koncert je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Cena vstupenky:

  • Voľné sedenie: 15 € / Senior, ZŤP a študent: 12 €
  • VIP Box A s miestenkou a občerstvením 20 € / osoba
  • VIP Box B s miestenkou a občerstvením 80 € / 4 osoby
  • Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top