Detail info
Close

Permanentka 2017/2018

MŠK Žilina
Permanentka 2017/2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

POZOR !!! DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE K PREDAJU MŠK Žilina permanentka 2017/2018 !!!

Miesto konania: Futbalový štadión MŠK Žilina

Predaj permanentiek na novú sezónu 2017/2018, v ktorej sa MŠK Žilina predstaví minimálne v štyroch súťažiach - Fortuna liga, Slovnaft Cup, Liga majstrov a "B"-tím v celoslovenskej II. lige, sa začne pre všetkých záujemcov 22. mája (pondelok) v Pokladniach MŠK a aj v sieti Ticketportal

MŠK Žilina opäť myslí na našich držiteľov permanentných kariet z aktuálnej sezóny 2016/2017, ktorí môžu využiť predkupné právo na svoje miesto za zľavnenú cenu. Táto rezervácia pre verných fanúšikov s 10% zľavou potrvá do 5. júna. Po tomto termíne budú rezervované miesta uvoľnené do predaja.

Garantujeme, že permanentné karty (viď cenník nižšie) platia aj na prípadnú skupinovú fázu Ligy majstrov (Európskej ligy).

POZOR! Permanentky pre ženy a deti neplatia na Ligu majstrov, rovnako pre majiteľov permanentiek v rodinnom sektore na východnej tribúne a VIP-C. Pre spomínaných držiteľov permanentných kariet však zaručujeme predkupné právo vstupeniek.

Ku permanentke na sezónu 2017/18, nakoľko oslavujeme siedmy titul majstra Slovenska, navyše dostanete 7 € poukážku do Fanshopu MŠK (neplatí pre permanentky pre ženy a deti).

OBNOVA STAREJ PERMANENTKY

Obnoviť permanentnú kartu (PREDKUPNÉ PRÁVO DO 5. JÚNA) zo sezóny 2016/17 si budete môcť jednoducho, rýchlo a so zľavou. A to hneď niekoľkými spôsobmi:

1. Na počkanie priamo na Pokladni MŠK Žilina
2. Cez Ticketportal, kde sa iba zaregistrujete, zaplatíte kartou, my to zaevidujeme a vy nič viac robiť nemusíte. Permanentka sa Vám automaticky aktivuje aj na sezónu 2017/18. To isté platí aj na predajných miestach Ticketportalu a A1 Music na Bottovej ulici v Žiline.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top