Detail info
Close

Aneta Langerová Koncert 2018

Aneta Langerová Koncert 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Aneta Langerová ďalej koncertuje so skupinou a sláčikovým triom.

Aneta Langerová je úspešná česká speváčka a hudobníčka. Po víťazstve v súťaži Česko hľadá SuperStar sa stala jednou z najpopulárnejších českých speváčok. Byť interpretkou je ale nestačilo. V snahe o dosiahnutie čistej autenticity sa vydala na cestu písania vlastných piesní.

Autorský potenciál jej ako prvý pomáhal objaviť Michal Hrůza. Po prvých nesmelých začiatkoch ho naplno rozvinula pri spolupráci s klaviristom, hudobným skladateľom a producentom Jakubom Zitkom. Dva roky pracovali na piesňach, pôvodnej hudbe a textoch. Pre inšpiráciu sa vybrali na Šumavu, kde objavili dnes už zaniknutú osadu Na Radosti. To miesto im učarovalo a pomohlo im priviesť na svet album plný farebných obrazotvorných príbehov. Prepracovaný aranžmán a osobitý spev Anety predznamenali úspech u fanúšikov aj kritikov.

Zo štyroch nominácii Akadémie populárnej hudby – CENY ANDĚL 2014 premenila všetky v anjelské sošky a trikrát uspela v ankete Žebřík 2014. V roku 2015 získala cenu Anděl za videoklip k piesni Tragédie u nás na vsi a ocenenie speváčka roka v ankete Žebřík.

Aneta doteraz vydala štyri albumy: Spousta Andělů, Dotyk, Jsem a Na Radosti.

V roku 2011 si splnila sen, keď sa vydala na akustické turné Pár míst, na ktorom ju sprevádzalo sláčikové trio.

22. septembra 2017 vyšlo DVD a CD “Na vlně radosti” - záznam koncertu v pražskom Forume Karlín, ktorým speváčka na konci roku 2016 oslávila dva roky “Na Radosti”.

Aneta sa venuje aj ďalším aktivitám. Každý rok pomáha čistiť rieku Sázavu a takmer 10 rokov bola patrónkou projektu Světluška. V historickom filme „8 hláv šialenstva“, ktorý mal premiéru 12. októbra 2017, stvárnila hlavnú úlohu ruskej poetky Anny Barkovovej. Okrem filmu si vyskúšala divadlo aj tanec a spolupracovala s mnohými uznávanými osobnosťami.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top