Hudobná senzácia z ulice – Bratislava privíta kapelu Lucky Chops!

Hudobná senzácia z ulice – Bratislava privíta kapelu Lucky Chops!

Americká buskingová senzácia Lucky Chops prichádza po prvýkrát na Slovensko! Koncert sa uskutoční 28. júna v Majestic Music Clube, predskakovať bude Malalata.

Partička kamarátov z New Yorku hrajúcich na tradičné dychové nástroje a bicie ešte nedávno hrávala pre radosť na uliciach a v metre Veľkého Jablka.
Známymi sa stali doslova za jednu noc, po tom ako ich náhodný okoloidúci nakrútil na video a nahrávku zavesil na internet. Záznam sa stal virálnou senzáciou a Lucky Chops zrazu mali obrovské množstvo fanúšikov.

Šiesti hudobníci sa rozhodli využiť šancu a urobiť šnúru v Amerike aj v Európe. Repertoár kapely pozostáva z vlastných skladieb a coververzií veľkých hitov ako napríklad Helter Skelter od The Beatles, I Feel Good Jamesa Browna, Hello od Adele a mnohých ďalších. V prevedení Lucky Chops sú skladby umne, humorne a svižne rozaranžované a ponúkajú radostný koncertný i tanečný zážitok.

Podľa ohlasov divákov aj hudobných kritikov z USA aj Európy sú živé hrania Lucky Chops neopakovateľnými chvíľami. Tešíme sa, že sa po vypredaných koncertoch v Prahe rozhodli predviesť svoju show aj v Bratislave.

Predskokanmi formácie bude strhujúca dvojica, ktorá vás okamžite roztancuje - MALALATA.

Lucky Chops

Funkytown/I Feel Good (street video)

Hello (Adele Cover)

Coco (vlastný song)

Malalata

Vstupenky na podujatie Lucky Chops už v predaji!

Top