DUO JAMAHA a OZEFA OMÁČKECH

DUO JAMAHA a OZEFA OMÁČKECH

Dátum/Date: 28.05.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Dúbravka, Bratislava
Vstupné/Entry: 6 EUR

Popis/Description:
Hudobná skupina Duo Jamaha pôsobí na hudobnej scéne už 18 rokov. V súčasnom zložení, ktoré tvoria otec (Alojz) a syn (Marián) Kotvanovci, pôsobia už 11 rokov.

Kapela v súčasnej zostave pôsobí v televíznych projektoch česko-slovenskej televízie ŠLÁGER TV, kde prezentuje svoje piesne a videoklipy natáčané z domáceho, ale aj zahraničného prostredia.Kapela pôsobí nielen na celom Slovensku, ale aj v Čechách a v zahraničí. Ľudové piesne v našom podaní si poslucháči môžu vypočuť na vydaných CD a DVD nosičoch, ktoré sú k dispozícii i v našom e-shope.Naše prvé dva albumy, ktoré vyšli v roku 2012, zožali úspech „ZLATEJ PLATNE“, ktorá bola udelená Československým vydavateľstvom.Piesne tvoríme od srdca, z lásky k hudbe, k ľuďom, preto sa aj naďalej budeme snažiť rozdávať našim poslucháčom radosť a zábavu.PRAJEME VÁM Z CELÉHO SRDCA VŠETKO LEN TO NAJLEPŠIE, NECH VÁS HUDBA I NAĎALEJ NAPĹŇA RADOSŤOU.

 Ľudová rozprávačka „ Ozefa Omáčkech z Krakován „, vlastným menom Daniela Piscová, rozpráva príbehy o sebe, svojej rodine a rodnej dedine. Vďaka nej poznajú dedinu Krakovany i nárečie vo viacerých kútoch Slovenska a Česka. Zúčastnila sa celoslovenskej súťažnej prehliadky „ Rozprávačské Lodno“ 8 krát. Laureátkou Rozprávačského Londna sa stala 6x a raz ocenená cenou Kysuckej kultúrnej nadácie. Zopár hodnotení porotcov: „Sugestívna interpretácia humorného príbehu.“ „Excelentný prejav.“ „Rodená rozprávačka.

Typ hľadiska: sedenie na miesta
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie DUO JAMAHA a OZEFA OMÁČKECH

Top