No počkaj! Ľadová show

No počkaj! Ľadová show

Dátum/Date: 22.11.2014 o 14:00 h. a 18:00 h.
Miesto konania/Place of event: Steel Arena, Košice

Dátum/Date: 06.12.2014 o 14:00 h. a 18:00 h.
Miesto konania/Place of event: Slovnaft Arena, Bratislava

Popis/Description:

No počkaj! Ako Nu pogodi! Nová ľadová show pre celú rodinu

Kultový animovaný seriál No počkaj! sa na jeseň 2014 dočká originálnej verzie na ľade, vo svojej svetovej premiére. Legendárne postavičky Vlka a Zajaca zo známeho ruského animovaného seriálu No počkaj! už tento rok v novej show na ľade v Steel Aréne v Košiciach a v Slovnaft Aréne v Bratislave.

Výpravná revue pre celú rodinu vzniká v spolupráci s Alexejom Kotenočkinom, synom pôvodného autora slávnych postavičiek a ich príbehov. Pripomenie nielen slávne epizódy z obľúbeného ruského seriálu, ale navyše aj nové príbehy hlavných predstaviteľov – Vlka a Zajaca.

Súčasťou show budú vystúpenia špičkových krasokorčuliarov, desiatky kostýmov v rozprávkových kulisách, projekcie animovaných spotov a nová scénická hudba s použitím pôvodných piesní z rovnomenného seriálu. Samozrejmosťou budú i mnohí špičkoví krasokorčuliari, medzi inými i Majster Európy v krasokorčuľovaní Tomáš Verner.

Nenechajte si ujsť novú ľadovú show No počkaj! a buďte prvý, kto uvidí legendárne animované postavičky Vlka, Zajaca a ich priateľov!
V košickej Steel aréne v sobotu 22.novembra na dvoch exkluzívnych predstaveniach o 14:00 a 18:00.
V bratislavskej Slovnaft Aréne na Mikuláša, 6.12.2014 o 14:00 a 18:00.


Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie No počkaj! Ľadová show

Top