DELILAH

DELILAH

Dátum/Date: 20.05.2014 o 19.00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, BRATISLAVA
Vstupné/Entry:
 od 16,00 EUR
VIP: 35,00 EUR

Popis/Description:


Speváčka Delilah je jednou z najvýraznejších predstaviteliek aktuálnej britskej dubstepovej a neosoulovej scény. Popri Katy B sa asi najviac zaslúžila o posun dubstepu, momentálne na britských ostrovoch najvychytenejšíeho žánru, smerom k melodickosti a živému vystupovaniu s live kapelou. Na Slovensko prichádza Delilah poprvýkrát, a to práve v čase, keď jej hviezda začína naplno žiariť - na májovom európskom turné predstavuje druhý album, ktorému kritici predpovedajú, že bude výrazne miešať hitparádami. Už jej albumový debut, From The Roots Up z roku 2012, vyletel na piate miesto britského albumového rebríčka.

Pomalý dubstep s uhrančivým spevom je hlavnou, ale nie jedinou polohou tvorby Delilah. Iné skladby zaváňajú neo-soulom a pripomenú Sade či Norah Jones, ktorú speváčka uvádza medzi svojimi najväčšími vzormi. Delilah do povedomia hudobných fanúšikov uviedol Prince, ktorý bol jej tvorbou natoľko očarený, že si ju začal pravidelne pozývať ako hosťa na svoje vystúpenia.

Prvý album From The Roots Up je výberom z vyše 250 skladieb, ktoré Delilah napísala vo veku 17 až 21 rokov. Všetky tie, ktoré sa na album nedostali, nedávno zverejnila na oficiálnej demonahrávke - podľa recenzentov sa na nej nachádza materiál na minimálne 3 ďalšie kvalitné albumy. Niektoré z nich zaradilo do vysokých rotácií aj britské BBC Radio 1. Aktuálny album by mal uzrieť svetlo sveta už o niekoľko týždňov a očakávania sú podľa
hudobných kritikov veľmi vysoké.

Viac info: www.orepole.sk

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie DELILAH

Top