CARL PALMER BAND

CARL PALMER BAND

Dátum/Date: 10.05.2014 o 20.00 h.- Pozor začiatok už o 19:00h.
Miesto konania/Place of event: Synagóga, ul. Pri synagóge 3, NITRA
Vstupné/Entry: 29,90 EUR - POZOR !! ponúkame akciu 2+1 vstupenku zdarma !!

Popis/Description:

Program „Emerson Lake & Palmer Legacy“

Legenda rockových dejín, bubeník Carl Palmer (Emerson Lake & Palmer) so skupinou vystúpi exkluzívne v nitrianskej Synagóge 10. mája.
64 ročný bubeník, stále vo vynikajúcej kondícii a dostatkom energie podávať koncertné rockové delikatesy po celom svete, je skutočným spolutvorcom rockových dejín.
V roku 1970 sa spája s Gregom Lakeom a Keithom Emersonom, aby založili jednu z najslávnejších skupín všetkých čias, artrockových ELP - Emerson, Lake and Palmer. Hektické nasadenie na vrchole šoubiznisu vydražali 10 rokov v jednom záprahu. Po roku 1980 dochádza už len k sporadickým vystúpeniam. V tom období sa stal členom superskupiny ASIA, v ktorej boli všetci veľkými menami zo štyroch slávnych kapiel YES, ELP, THE BUGGLES a URIAH HEEP. Debutový album ASIA získal ohromný komerčný úspech, keď sa udržalo po deväť týždňov v rebríčkoch časopisu Billboard. Single "Only Time Will Tell" a "Heat of the Moment" sa stali megahitmi Top 40 a neskôr prelomili Top Five a získali obľubu aj na športových udalostiach amerických štadiónov.

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/Tickets na podujatie CARL PALMER BAND

Top