GUS GUS

GUS GUS

Dátum/Date: 07.12.2014 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, BRATISLAVA


Popis/Description:

Do Bratislavy sa vracajú Gus Gus

Po dvojročnej prestávke sa do Bratislavy vrátia islandskí elektronickí mágovia Gus Gus. V roku 2012 vypredali Ateliér Babylon, teraz sa predstavia v Starej Tržnici. Vystúpenie Gus Gus sa uskutoční 7. decembra 2014 a lístky sa začínajú predávať už v utorok 24. júna. V rovnaký deň vychádza celosvetovo aj ich aktuálny album Mexico.

Gus Gus patria spolu s Björk, Molokom či Orbitalom k priekopníkom a dlhodobo najúspešnejším interpretom na elektronickej scéne. V ich hudbe sa mieša house, minimal a soul s povestným chladom a hĺbkou mrazivého islandského severu.

Gus Gus majú vrátane novinky Mexico na konte deväť albumov a už niekoľko rokov sú ťažnými koňmi progresívneho nemeckého vydavateľstva Kompakt. Bratislavské vystúpenie bude prierezom celej 19-ročnej kariéry zoskupenia a okrem materiálu z nového albumu zaznejú aj staršie hity ako Ladyshave či Polyesterday.

Do predaja sa postupne dostanú 15, 20 a 25 eurové lístky, v prípade, ak sa všetky nevypredajú v predpredaji, lístok na mieste bude stáť 30 Eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Garbage, Parov Stelar Band či Nils Frahm, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia britského speváka Toma Odella, downtempovej ikony Bonoba či islandskej speváčky Emilíany Torrini.


Viac info/News: www.orepole.sk

Vstupné/Entry: od 15,00 EUR - cena sa bude zvyšovať!
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie GUS GUS

Top