B.MY.LAKE 2014

B.MY.LAKE 2014

Dátum/Date: 18.08.2014 - 21.08.2014
Miesto konania/Place of event: Club Aliga, Balatonvilágos, Maďarsko (Hungary)
Vstupné/Entry: od 43,00 EUR
Popis/Description:

Medzi 18-21 Augustom sa uskutoční festival, ktorý vypĺňa priestor v segmente elektronickej hudby medzi festivalmi. Zárukou kvality je produkcia stojaca za takými festivalmi ako je VOLT, Balaton Sound, alebo Sziget Festival. 3 dni trvajúci B My Lake festival privíta všetkých milovníkov tanečnej hudby line upom aký tu predtým nebol. Tento vám prinesie techno, tech house, minimal, elektro a to všetko priamo na pláži jazera Balaton.
B My Lake ponúkne viac ako 120 Djov v skutočne mimoriadnom priestore: Po druhej svetovej vojne bola pláž Aliga na Balatonvilágos číslom jeden medzi dovolenkovými destináciami komunistickej elity. Aliga Beach hostile mená ako Nikita Chruščov, Fidel Castro, alebo Leonid Brežnev, ktorý nikdy neobišli návštevu tohto miesta počas návštev v Maďarsku. Vy budete mať práve teraz možnosť vychutnať si toto jedinečné kultúrne a historické dedičstvo, na ktorom sa rozprestrie 6 stagov s denným a nočným programom.
B My Lake už medzi časom na seba pritiahol množstvo pozornosti, a vstupenky na tento festival sa predávajú závratnou rýchlosťou. Vďaka programu, ktorý vám tento festival počas aktuálneho ročníka ponúkne, je ašpirantom na najväčšiu senzáciu tohto leta, ktorá bude korunovaná dych berúcim ohňostrojom.

* Line Up na B. MY. LAKE FESTIVAL 2014 nájdete tu *

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie B.MY.LAKE 2014

Top