Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove

Ohňostroj skvelej zábavy v Beckove


Leto je v plnom prúde. Slnečné lúče príjemne šteklia a provokujú k zábave. Nudíte sa a čakáte na zázraky?  Všetky smútky a problémy nechajte minulosti aj zázraky sa občas udejú.  
Od 18. až do 20. júla sa Beckov premení na najčarovnejšie miesto rozprávkovej atmosféry, pohody a nezabudnuteľnej zábavy. Kúzlo pradávnych časov bude dýchať po tieto dni z každej jeho uličky.

Legendárne Beckovské Slávnosti sú späť. Aj tento rok sa v jednom z najmalebnejších kútov Slovenska predvedú  Bludní rytieri na hrdých tátošoch .  Okrem populárnej lukostreľby a ukážok dobovej kuchyne, budete môcť zhliadnuť i čerstvú novinku - ,, Ženskú Vojnu ,, . Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami.  Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET  sú už domácou tradíciou.  V  D. A. S. Aréne sa môžete  tešiť na množstvo  diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy.
Pomyselnou čerešničkou bude rozprávanie známeho cestovateľa Petra „Becka“ Ondrejoviča , ktorý predstaví svoje neuveriteľné dobrodružstvá z  rovníkových oblastí Ameriky a Afriky.
Nemenej zaujímavou témou budú včely a ich nezanedbateľné miesto v našom živote. Liečenie medom, peľom, propolisom i ďalšie dôležité informácie. Detská zóna Kubík je každoročne vysnívaným rajom pre všetkých nezbedných šarvancov. Skákajúci hrad, šmykľavka, trampolína, maľovanie na tvár vyčaria tie najkrajšie úsmevy na tvárach vašich ratolestí.  Aká by to bola zábava bez hudby?  V Beckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. Toto leto tomu nebude inak. Struny na gitarách rozozvučia Gladiátor a Arzén. Zuzana Smatanová je zárukou príjemnej pohody pre všetky vekové kategórie. Mladším dobre padne záplava kolísavých rytmov v podaní talentovaného objavu Medial Banana. Od susedov k nám zavíta legendárny Banjo Band Ivana Mládka.  V nedeľu  sa  potešia aj skôr narodení . O zábavu sa postarajú nesmrteľní Drišľak a Senzi Senzus. Neváhajte a príďte si oddýchnuť do lona prekrásnej prírody. Neobanujete!!!

Beckovské Slávnosti 2014
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.
Dátum/Date: 18.7. – 20.7.2014 (od 08:00hod.)
Miesto konania/Place of event: Beckov, Slovensko
Vstupné/Entry: 5 € predpredaj a 7 € na mieste

Viac info na www.beckovskeslavnosti.sk

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie BECKOVSKÉ SLÁVNOSTI 2014

Top