Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Katarzia hrá Na Plnú Hudbu

Dátum/Date: 30.10.2014 o 20.00 h.
 
Popis/Description:

Nitrianska neofolková speváčka Katarzia prvýkrát prekvapila svojim výstúpením v rámci Demovnice_FM a odvtedy získala viacero kritických ocenení za svoje bohumilé koncertné vystúpenia. V októbri vystúpi opäť na pódium, z ktorého vzišla, a svoje intuitívne texty predvedie v doposiaľ neopočúvaných verziách aj so špeciálnym bonusom.

Na pekáči otázok ju vyspovedá Lucia a Galager z Rádia_FM, a vy sa dozviete, prečo sa rozhodla napríklad prejsť z neofolku k rapovaniu a čo si pre svojich verných pripravila na budúci rok.

Viac info/News: www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: 5,00 EUR

 

Prague Burlesque Night

Dátum/Date: 20.11.2014 o 20.00 h.

Popis/Description:

Pražskú burlesku v roku 2007 založil David N. Jahn. Prvá show svojho druhu si v Čechách dlho hľadala stálu scénu aj publikum. Dnes sú však veci inak a Prague Burlesque je vyhľadávaným súborom, za ktorým sa vydávajú fanúšikovia burlesky z celého sveta. Na Slovensku si ich vystúpenie môžete užiť exkluzívne iba v bratislavskom Nu Spirit Clube z eroticky ladeným programom a polnočným prekvapením Sonnyho Vargasa. Prídite si vychutnať sexi atmosféru glamouru, elegancie a muzikálu.

Viac info/News: www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: 8,00 EUR

 

ILLE & Never Sol (live/CZ)

Dátum/Date: 02.12.2014 o 20.00 h.

Popis/Description:

České koncertné duo Never Sol & ILLE zavíta v rámci svojho jesenného turné aj do vášho obľúbeného Clubu. V utorok večer vás svojou energiou zmetie český objav roka aj s afterparty od domácich DJs.
Never Sol na seba prvýkrát upozornila pred dvomi rokmi soundtrackom k filmu Ve Stínu 'Lay Down'. Minulý rok vydala v produkcii Jana P. Muchowa kritikmi cenený debutový album Under Quiet, ktorým sa dostala do povedomia širšieho publika nielen v Českej republike.
Album sa dostalo aj medzi nominácie Anděl a Apollo a získalo 4. priečku v ankete o najlepší album roka podľa portálu Musicserver.cz
Svoj talent predviedla aj na prestížnom workshope Red Bull Music Academy, ktorý sa tento rok konal v Tokiu, kde stihla odohrať niekoľko koncertov. Na pódiu Nu Spirit Clubu vystúpi spoločne s miláčikom publika, kapelou ILLE.

Viac info/News: www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: 5,00 EUR

 

OM UNIT (UK)

Dátum/Date: 19.12.2014 o 20.00 h.

Popis/Description:

Om Unit zapadá do vianočného programu bratislavského Nu Spirit Club nielen skvelou produkciou orientovanou okrem iného aj na "staré electro", ale hlavne štýlovou rôznorodosťou. Odrástol na kazetách s jungle mixami, začínal ako turntablista a neskôr si vyskúšal vystúpenia so známymi experimentátormi Various Production ako scratch DJ. Ako producent si postupne vytvoril vlastný variant beatovej tanečnej hudby, ktorá brala lekcie funku, disca a dubstepu, a ako celok ju spája sci-fi atmosféra a imaginárne lety do vesmíru. Om Unit sa síce radí medzi elektronických producentov, ale jeho výrazný zvuk ho od ostatných výrazne odlišuje. Post žánrová pestrosť ruší akékoľvek zaužívané hranice medzi žánrami a v jeho produkcii je možno počuť čoraz častejšiu pestrosť fúzií medzi štýlmi.

Om Unit, vlastným menom Jim Coles, sa vo svete elektronickej hudby stihol presláviť skvelými live actmi a produkciou viacerých albumov. Jeden z prvých s názvom ‚Beautiful Mindz, na ktorom spolupracoval s Dudley Perkinsom a Georgia Anna Muldrow, sa stal pre neho vstupnou bránou do sveta zvučných mien elektronickej hudby. Následne sa mu vďaka releasom pod Dented Records podarilo spolupracovať s menami ako Foreign Beggars, Jehst, Kashmere and Kyza.
Jeho live set plný nečakaných zvratov a futuristických prepojení elektronických žánrov si naplno vychutnáte v piatok 19. decembra v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Viac info/News: www.nuspirit.sk

Vstupné/Entry: 6,00 EUR


Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na podujatia v Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Top