SHOW MUST GO ON 4 Premiéra + SEPAR

SHOW MUST GO ON 4 Premiéra + SEPAR

Dátum/Date: 09.12.2014 od 21:00 – 03:00
Miesto konania/Place of event: Klub Batelier, Továrenská 14, Bratislava

Popis/Description:

Už štvrté pokračovanie legendárneho cestovatelského graffiti videa SHOW MUST GO ON konečne výjde v decembri.
SMGO je považované za jedno z najlepších graffiti videí v Európe a poznajú ho writers i ne-writers takmer po celom svete. Už roky zachytáva akcie slovenských writers a ich zahraničných fellas v najväčších svetových metropolách i zapľuvaných dierach zabudnutých miest. SMGO Boys navštívili v minulých dieloch všetky zásadné európske štáty, Austráliu či Japonsko, ktoré sa im stalo neskôr osudným. Prešli tri roky a nazbierali ďalší materiál. Vo filme sa môžte tešiť na akcie z krajín ako Brazília, Agrentína, Venezuela, Mexico, India, Thajsko, USA, Rusko a mnoho ďalších. Obsahuje aj známu akciu z Panamských televíznych novín o pomalovanom novučkom metre v Paname, ktoré to schytalo skôr, než prvý krát vošlo do prevádzky.
Všetky zábery sú 100% autentické a okrem čistého graffiti odhalia aj druhú tvár krajín, ktoré navštívili. Toto je SHOW MUST GO ON 4.

SMGO 4 odpremiérujeme 09.12.2014 v Bratislavskom Bateliéri. Akciu príjde svojou show podporiť SEPAR, ktorý svojho času s chalanmi aktívne maloval. Ďalej sa ukážu Dj Miko, Dj Metys (Gramo Rokkaz) a Dj Mouspin z Pra3x.
Zároveň oslávime 10. výročie známeho bratislavského graffiti shopu Rooftop. Na mieste bude prvý krát v predaji SMGO 4 dvd a ostatný SMGO merch.


Narevať na vás príjde:
SEPAR + Dj MIKO
Nalátať sa a zahrať:
Dj METYS (GR)
Dj MOUSPIN (Pra3x)

Na bráne zdarma welcome drinky od Jagermeistru do vyčerpania bohatých zásob.

TAK DO S NAMI DOJDI KONEČNE ZAPIŤ, PRETOŽE TO BUDE STRAŠNE PRIMITÍVNA PÁRTY!!

Vstupné/Entry: 5,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma
VSTUPENKY/TICKETS na SHOW MUST GO ON 4 Premiéra + SEPAR

Top