Tour 2014 Katarína Knechtová & Cigánski Diabli

Tour 2014 Katarína Knechtová & Cigánski Diabli

Popis/Description:

Exkluzívna pop & ethno tour 2014
Katka Knechtová & Cigánski Diabli

12 členné hudobné zoskupenie Katarína Knechtova & Cigánski Diabli vyráža už 12.10.2014 na TOUR 2014 , exkluzívne spojenie popu & ethno world music po slovenských mestách. Diabli budú hrať Katku Knechtovú a Katarína Knechtová Diablov.

Tour 2014 bude skvelým dramaturgickým a hudobným spojením dvoch bravúrnych slovenských leadrov, a to Katky Knechtovej s vynikajúcim svetovým ethno orchestrom Cigánski Diabli. Veľmi zaujímavé stvárnenie popu a dynamickej gypsy music pritiahne divákov obidvoch leadrov top slovenskej scény. Táto výnimočná fúzia hudobných žánrov nám zaručí nevšedný a jedinečný hudobný zažitok. Koncert nabitý hitmy Kataríny Knechtovej , ako Za Tebou, Spomaľ , Na veky, Keby, Bathory Muoj Bože – duet Silvi Šarkozi a Kataríny Knechtovej, zmes cigánskych piesní v podaní Katky, skvelí Cigánski Diabli s vynikajúcim cimbalovým majstrom Ernestom Šarkozim.

Po vypredanom jesennom turné Katky Knechtovej a Cigánskych Diablov sa umelci rozhodli pridať ďalšie spoločné koncerty vo februári 2015. Táto exkluzívna tour je skvelým dramaturgickým a hudobným spojením popu a gypsy world music. Nenechajte si újsť tento jedinečný zážitok.

 

Katarína Knechtová a orchester Cigánski Diabli sú nositeľmi významných hudobných ocenení.

Exkluzívna pop & ethno TOUR 2014 to je 20 koncertov a úžasné hudobné zažitky !

Dĺžka koncertu: 90 min. (bez prestávky)
Typ hľadísk: sedenie na miesta

ZĽAVY:
Vozíčkar = 3 €
Doprovod = 5 €

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Tour 2014 Katarína Knechtová & Cigánski Diabli

Top