KRAAK & SMAAK LIVE + AFTERPARTY

KRAAK & SMAAK LIVE + AFTERPARTY

Dátum/Date: 20.02.2014 o 20.00 h.
Miesto konania/Place of event: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava
Popis/Description:
Obľúbené holandské trio Kraak & Smaak vystúpi koncom 20.februára v Bratislave
Odkedy sa v roku 2009 predstavili Kraak & Smaak na festivale Pohoda, záujem slovenského diváka o ich energickú show nikdy neklesol. Následne sa dva krát vrátili do priestorov bratislavského Nu Spirit Clubu, kde sa predstavili v DJ setoch so speváčkou Berenice Van Leer. V rámci svojho európskeho turné k albumu Chrome Waves sa v roku 2015 vrátia do svojho obľúbeného mesta Bratislavy, aby vám v piatok 20. Februára predstavili úplne novú.
Holandskí chlapci sú na kontinuálne stúpajúcej krivke a od ich debutu hrali na svetových festivaloch od Glastonbury až pod Detroit Movement, EXIT, Sziget či Pohoda. Trio založené v roku 2003 vydalo nasledovné 3 roky niekoľko dvanásťpalcov a svojim debutovým albumom Boogie Angst si získali rešpekt u tastemakerov ako Pete Tong, Annie Nightingale a Jason Bentley. Globálny dopyt po ich energickom funkovom sounde spôsobil, že ich britský label Jalapeno šikovne nakontraktoval kapelu v USA, Beneluxe a Japonsku a pre Kraak & Smaak sa tak otvoril svet.
V roku 2008 vydali svoj druhý album Plastic People. Z neho pochádza aj hit Squeeze Me s vtipným videom a vokálom ktorý zaobstaral Ben Westbeech. Len v USA predal vyše 70000 downloadov a zabezpečil kapele vystúpenie v prestížnej show Jimmyho Kimmela a adoračné blogy od mien ako Kanye West, alebo Perez Hilton. O rok neskôr zhrabli spolu s The Ting Tings cenu European Border Breakers Award (EBBA) a vyprodukovali tanečné remixy pre umelcov ako Jamiroquai, Richard Dorfmeister, alebo Fort Knox Five.
Časopis Dance IDJ opisuje kapelu ako niečo, čo musíte vidieť naživo a ich live vystúpenia prirovnáva ku kapelám ako je Chemical Brothers, Moby či The Prodigy. V roku 2011 im okrem viacerých kolaborácii a remixov vychádza tretí album „Electric Hustle“ a o dva roky neskôr spomínaný Chrome Waves.
Striedajúc najlepšie festivaly a kluby v celej Európe ich naživo uvidíte v piatok 20.2.2015 v bratislavskej Starej tržnici, po ktorej bude nasledovať oficiálna afterparty v Nu Spirit Clube aj s ich účasťou.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Kraak & Smaak LIVE + Afterparty
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top