Manowar WORLD TOUR 2016

Čakanie je na konci! Lístky na Manowar konečne v predaji.

Všetci fanúšikovia najhlasnejšej kapely na svete sa dočkali. Manowar mieria po prvýkrát na Slovensko. Už o necelý rok 18.januára 2016 bude v Bratislave, Aegon Aréne NTC zaručene plno.  A preto si nenechajte ujsť predpredaj lístkov, ktorý sa zahájil konečne dnes 10.februára o 8:30 hod.. Po nekonečných 35 rokoch sa sen mnohých metalových fanúšikov stane skutočnosťou a uvidia najoddanejšiu heavymetalovú kapelu všetkých čias.
Organizátori zatiaľ dostali len zbežné informácie čo sa na nich chystá, ale podľa všetkého to bude obrovské a hlučné! Turné Manowar v roku 2016 má byť ešte väčšie ako to v tomto roku. Produkcia bude pozostávať z 5 kamiónov, ktoré budú na turné voziť dohromady vyše 80 ton techniky. Špičkový zvuk o sile 360.000 wattov a svetelný park s viac ako 600.000 wattmi určite nenechá nikoho na pochybách, že pôjde o jeden z najväčších metalových koncertov na Slovensku. Atmosféru dotvorí vyše 300 najkvalitnejších LED panelov, kde bude vystúpenie pekne vidieť z každého kúsku arény a dokopy 118 reproboxov na pódiu ešte zrejme tiež žiadna kapela nemala.

Upútavka na koncert.

Okrem Bratislavy zavítajú budúci rok aj do Čiech, Poľska, či Nemecka.
Ako v januári na ostravskom koncerte povedal Joey DeMaio: "Do Bratislavy sa veľmi tešíme nakoľko sme na Slovensku ešte nikdy nehrali. Veríme, že prídu úplne všetci a hala bude úplne plná." a zároveň hneď dodal: "Máme tam veľmi veľa oddaných fanúšikov, ktorí za nami museli doteraz vždy cestovať do Čiech alebo iných krajín." Kapela má pritom veľa práce na prípravách nového albumu a na tohto ročné januárové miniturné si odskočili priamo zo štúdia. S prácami na albume finišujú hneď po návrate z turné. Kapela Manowar patrí k priekopníkom heavy metalu na svete. Svoju hudobnú kariéru založili na oddanosti tomuto žánru a nezameniteľnej skladbe piesní. V zložení Joey DeMaio, Eric Adams, Karl Logan a Donnie Hamzik prídu na Slovensko už 18.januára 2016. Bratislava sa určite bude otriasať v základoch. 
 
Lístky na Manowar WORLD TOUR 2016  sú od dnes 10.februára 2015 v predaji v sieti Ticketportal.sk v cene 35 Eur.

Agentúru informoval Edo Kopček z usporiadateľskej agentúry Promusic.

Top