NAJPOVOLANEJŠÍ STRIPTÉRI PLANÉTY 2015

NAJPOVOLANEJŠÍ STRIPTÉRI PLANÉTY 2015

Historicky najodvážnejší projekt v troch najväčšich mestách Slovenska.

7.5.2015 20:00 Diamond People Club, Košice
8.5.2015 20:00 Dom Odborov, Žilina
9.5.2015 20:00 Istropolis, Bratislava

Popis/Description:
Najprestižnejší striptéri sveta prichádzajú na Slovensko.Svetoví tanečníci,ktorí sa historicky zídu v najväčšom počte na jednom mieste. Košice,Žilina a Bratislava zažijú veľmi silné a vzrušujúce momenty, citlivý príbeh,ktorý ostane v podvedomí nejednej diváčky. Očistu,ktorú si bezpodmienečne zaslúži každá Dáma. Viedenské letisko pocíti vôňu, sebavedomosť a odvážnost svalnatých striptérov z Mexika, USA,Kanady, Belgicka, Holandska ,Nemecka, Francúzska či iných krajín.Na jednom pódiu sa stretnú stálice svetového striptízu,ktorí predvedú viac ako len striptíz.. Zostava zložená z profesionálnych tanečníkov, fitness modelov či akrobatov predvedú vrcholné svetové čísla.. Odviazané divadlo kde je povolené všetko.


  
Lukratívny hosť z Las Vegas – David Nicoll – bývalý spevák a choreograf svetoznámej formácie Chippendales, prepojený na srdcové skupiny N Sync či Backstreet Boys ako i sólových interprétov Britney Spears, Janet Jackson či Aaron Carter..Víťaz Billboard Music Award či nominovaný na Grammy Music Award..
Celý priebeh tejto unikátnej Seansy bude mať pod kontrolou odvážny,kreatívny a priebojny moderátor Victor Winner známy ako Viktor zo seriálu Ďeň a Noc ( Tv JoJ )
Pikantné momenty,vzrušujúce chvíle, myšlienkové úlety, príbehové striptízové performance,vytrenované svalnaté mužné tela,tanečné kreácie svetových tanečníkov,ktorí vypredávajú sály a divadla na celom svete,vymazanie všedných chvíľ a starosti..
Príďte zabudnúť a vychutnať si veľkolepý Hollywoodsky film natočený prostredníctvom MAGNIFIQUE AGENCY.. Pozriete si najžiadanejších pánov z celého sveta, mužov s oceľovými svalmi, dômyselnými kostýmami, očarujúcim šarmom a dych vyrážajúcou choreografiou, ktorá vás dostane do varu.
V Bratislave je táto Unikátna celovečerná show spojená s hodnotením najlukratívnejšieho striptéra Zemegule.
Jednotliví striptéri budú súťažiť o titul striptéra Planéty. Hodnotiť sa bude v kritériach ako najprepracovanejsia show, tanečná choreografia, kostým,najkrajšia postava a favorit publika.

Známa porota bude mať ťažkú úlohu vybrať z najlepších striptérov planéty toho najlepšieho a odovzdať mu víťaznú trofej..

Istropolis ponúkne sobotu 9.5 prevratnú a nezabudnúteľnú noc. Večer,ktorý bude dotvorený svetelnými efektami špičkovými zariadeniami a rôznymi zkrašlujúcimi luxusnými doplnkami, videoprojekciou, zaujímavou kreatívnou výzdobou,chutnými drinkami pripravovanými barmanmi v sexy odevoch, ktoré neostanú bez povšimnutia, obnaženými sexi hostessmi,ktorí budú počas celého programu vo vašej blízkosti a k vaším službam či exkluzívny Photoshooting po programe so všetkými učinkujucími vrátane lukrativného hosťa Davidom Nicollom a priamou tlačou fotiek na pamiatku..Po Photoshootingu sa presunú všetci aktéri do exkluzivného dance klubu THE CLUB BRATISLAVA kde budú prístupnejši s možnosťou súkromných fotiek či podpisov a samozrejme Party až do skorého rána..

Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie NAJPOVOLANEJŠÍ STRIPTÉRI PLANÉTY 2015

Top