Jana Uriel Kratochvílová & Illuminati.ca

Jana Uriel Kratochvílová & Illuminati.ca


Dátum/Date: 28.05.2014 o 20:00 h. (vstup od 19:00 h.)
Miesto konania/Place of event: Frankie Rock Club, Mostná 42, NITRA


Popis/Description:


Jana Uriel Kratochvílová & Illuminati.ca
 SUPER MAGICA TOUR

Koncert českej speváckej legendy, ktorá neustále tvorí hudbu spolu so svojim partnerom, Jirkom Hrubešom, bubeníckou legendou z Pražského výběru.
Ich kapela Illuminati.ca má zloženie Jiří Hrubeš (bubeník, kapelník a skladateľ väčšej časti repertoáru), David Pavlík (gitara), Zdeněk Juračka (gitara), Jan Pokorný (basgitara) a Jiří Hladík (elektrické bicie). Pódiovú show doplňuje performérska skupina MetaDance. Hnacím motorom je samozrejme hlavná osobnosť na scéne - Jana Uriel, mnohorozmerná, vždy originálna vo svojom speváckom prejave, textoch i vonkajšej vizáži, s darom humornej a bystrej komunikácie s publikom.

Medzi nadčasovymi hitmi, ktoré Jana spieva na koncertoch sú napr. Publikum tvé jsem já, Růží princezna, Archanděl spásy, Korálky spásy a samozrejme V stínu kapradiny,Copánky. Okrem toho sú v programe piesne posledného desaťročia z bohatého repertoáru skladateľskej dvojice Hrubeš-Kratochvílová. Len za rok 2014 vydali 4 albumy pod vlastnou značkou a na rok 2015 ich majú pripravených tiež niekoľko.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR (na mieste v deň koncertu 12,00 EUR)
Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Jana Uriel Kratochvílová & Illumina

Top