Rock pod kameňom /Snina Open Air Festival/

Rock pod kameňom /Snina Open Air Festival/

Dátum a miesto konania/Date and place of event:
7. - 8. august 2015, RO Sninské Rybníky, Snina

Čas/Time: otvorenie brán o 12:00

Popis/Description:
Milovníci rocku a metalu si aj tento krát prídu na svoje počas festivalu ROCK POD KAMEŇOM 2015.

V prekrásnom prostredí Sninských rybníkov sa bude už po 13. krát konať hudobný festival ROCK POD KAMEŇOM. Tohtoročnú dávku dobrej muziky si návštevníci môžu vychutnať počas 7.-8. Augusta 2015.

V priebehu dvoch dní sa publiku predstavia domáce, ale i zahraničné hviezdy. Tešiť sa môžete na legendárnu GAMMA RAY z Nemecka, hardrockovú pecku zo Švajčiarska GOTTHARD, českých interpretov Walda Gang, Citron & Tanja, či slovenskú rockovú stálicu – skupinu Tublatanka. O skvelú šou sa postará rakúska folk metalová skupina Russkaja. Turbo polka v ich podaní určite dostane do varu celý areál. Jedným z vrcholov festivalu bude niekoľkonásobná česlá slávica LUCIE BÍLÁ, ktorá vystúpi s Arakainom. Toto vystúpenie bude výnimočné aj tým, že vo východoslovenských končinách bude tohto roku jediné.


Festival už v minulosti zaznamenal obrovský úspech a na svojom konte má už vystúpenia slovenskej, ale i zahraničnej špičky. V predchádzajúcich ročníkoch sa v Snine predviedli Avantasia, Stratovarius, U.D.O., Lordi, Primal Fear, Bonfire, Unisonic, Die Happy, Sonata Arctica, Eluveitie, Korpiklaani, The Sweet, Edguy, Tarja Turunen, Mike Terrana, Guano Apes, Helloween, Amaranthe, Kabát, Olympic ,Wanastowi Vjecy, David Koller, Divokej Bill, Alkehol , Zóna-A, Horkýže Slíže, Desmod, Peha, ale aj sólisti ako Peter Cmorík, Ewa Farna, či Aneta Langerová a mnoho ďalších skvelých interpretov.

Organizátori aj  tento rok sľubuje nezabudnuteľný hudobný zážitok, skvelú zábavu a atmosféru.


Cena/Price:  permanentka 18,00 EUR (cena sa bude navyšovať)

Akcia 4+1: 4 vstupenky za aktuálnu cenu + 1 vstupenka za 10 €


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Rock pod kameňom /Snina Open Air Festival/
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top