Szidi TOBIAS - Jolanka

Szidi TOBIAS - Jolanka

Dátum: 26.05.2015 o 19:30 h.
Miesto konania: Stará tržnica, Nám. SNP 25, BRATISLAVA


Popis/Description:


Výnimočný večer s prekvapením v bratislavskej Starej tržnici.

Szidi Tobias, vynikajúca slovenská speváčka, herečka, členka Divadla Astorka Korzo '90, známa aj za našimi hranicami napríklad svojou spoluprácou s autorským tandemom Petr Hapka – Michal Horáček, zakončí v utorok 26.5.2015 svoje májové turné po slovenských mestách výnimočným koncertom v Starej tržnici v Bratislave.

Na koncerte predstaví živú verziu svojho zatiaľ posledného, šiesteho albumu Jolanka. Autorsky sa na albume (už po šiestykrát) podieľal osvedčený tandem Milan Vyskočáni (hudba a produkcia) a Peter Lipovský (texty). Jedným textom prispel Milan Lasica a po prvýkrát si jednu pieseň otextovala aj samotná speváčka (pieseň Édesanyám venovaná mame). „Chcela som urobiť bláznivý album s trúbami, cimbalom a husľami, taký, aby z neho išiel temperament a radosť. Môj muž Peter Lipovský s Milanom Vyskočánim mi také piesne napísali. Už sa neviem dočkať, čo na ne povedia naši ľudia”, osvetľuje pozadie vzniku albumu speváčka Szidi Tobias.

Sprevádzať ju bude doprovodná skupina v zložení vynikajúcich muzikantov M.Buntaj, M.Gašpar, M.Osadský, M.Vyskočáni, R.Šimurka, A.Gal.

Organizátori pripravili pre divákov okrem skvelého koncertného podujatia aj malé prekvapenie. Nenechajte si ujsť príležitosť osobne vidieť, počuť a prežiť túto Szidinu hudobnú oslavu.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy.


VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Szidi TOBIAS - Jolanka
Vstupenku na toto podujatie si môžete vytlačiť aj u Vás doma.

Top