Music Summer Duchonka - Pokyny pre obyvateľov okresu Topoľčany

Uplatnenie zľavy pre obyvateľov okresu Topoľčany na Music Summer Duchonka

Všetci návštevníci, ktorí sa pri vstupe na festival preukážu občianskym preukazom s vyznačeným trvalým pobytom v okrese Topoľčany (presný zoznam obcí okresu Topoľčany) získajú 3-dňovú festivalovú permanentku len za neuveriteľných 9,90 Eur.

Zľavnenú cenu je možné uplatniť si na mieste konania akcie bez predchádzajúcej registrácie či rezervácie. Stačí prísť hocikedy počas konania festivalu (od štvrtka 30. júla od 15,00 do soboty 1. augusta 2015 24,00 hod.) priamo na vstup do festivalového areálu, preukázať sa občianskym preukazom a vstupenka na všetky 3 festivalové dni za neuveriteľných 9,90 Eur je vaša.

O toto horúce letné prekvapenie pre všetkých obyvateľov okresu Topoľčany sa postarali organizátori hudobného festivalu Music Summer na Duchonke. Okrem hviezdneho line-upu, vrátane niekoľkých slovenských Zlatých slávikov či exkluzívneho slovenského vystúpenia českej Zlatej slávice a aktuálnej nositeľky 4 českých hudobných cien Anděl Anety Langerovej, pripravili tak organizátori darček špeciálne obyvateľom okresu Topoľčany, kde už 10 rokov hostia na Duchonke najväčší regionálny hudobný festival.

Top