SABATON + HOSTIA - HEROES ON TOUR 2016

SABATON + HOSTIA - HEROES ON TOUR 2016

So Sabaton v Košiciach vystúpia aj dvaja mimoriadni hostia. Maďarskí Wisdom patria už dlhšie medzi európsku powermetalovú elitu a ich vystúpenie si neďaleko ich rodnej zeme nájde viac ako slušnú odozvu.

Druhou kapelou sa senzačne stala česká heavy metalová legenda - a zároveň to bude otvárací koncert pre (staro)novú zostavu... nenapínajme, Ladislav Křížek, Tanja a Radim Pařízek = CITRON zostava 2015-2016 !!!
Uragán, Zase dál, Radegast, Už couvám, ale aj Nad hlavou létá rock´n´roll alebo československý megahit Kam jen jdou lásky mé v originálnom hlasovom obsadení...

Neuveriteľné ale po 26 rokoch je Láďa Křížek naspäť v Citrone a spolu s kapelníkom Radimom nadväzujú na Radegasta novým mini albumom Rebelie rebelů... Štartovné koncerty v Českej republike dopadli na výbornú, skupina má nacvičený až 2-hodinový program, avšak okrem kultového albumu Radegast zaznejú aj najznámejšie skladby z albumu Plni energie, duety Láďu a Tanje, nielen megahit "Kam jen jdou..." ale aj nová verzia starého hitu a nový duet... plus sólový set Tanje a novinky ... Toľko toho vám nedá hocijaký koncert...

Za nezmenenú cenu vstupného k Sabatonu 2 skvelé kapely pre publikum každého veku... Cassosport sa bude triasť nielen v základoch. 6.2.2016 !

Vstupenky na podujatie SABATON + HOSTIA - HEROES ON TOUR 2016 v predaji!
Top