Lemmy Kilmister zomrel, Motörhead v Bratislave nevystúpia

30.12.2015 09:20

BRATISLAVA – Kráľ rock’n’rollu je mŕtvy. Spevák Lemmy Kilmister ešte na Štedrý deň oslávil okrúhlu 70-tku a o pár dní šokovala hudobný svet správa o jeho úmrtí. Bratislavský koncert je zrušený rovnako ako všetky ďalšie koncerty skupiny. Oficiálne stanovisko kapely uvádzame v plnom znení:

Nie je ľahké to vysloviť... náš úžasný priateľ Lemmy dnes odišiel po krátkom súboji s extrémne agresívnou formou rakoviny. O chorobe sa dozvedel 26. decembra. Nedokážeme vyjadriť šok a smútok, niet slov. Už čoskoro prinesieme viac informácií, ale teraz prosíme... pustite si Official Motörhead nahlas, pustite si Hawkwind nahlas, pustite si Lemmyho hudbu NAHLAS. Dajte si drink alebo dva. Podeľte sa s ostatnými o svoje zážitky s týmto velikánom. Oslavujte život tak, ako ho oslavoval tento úžasný človek. CHCEL BY PRESNE TO!

Ian ‘Lemmy’ Kilmister
1945 -2015
Born to lose, lived to win.


Je predpoklad, že mnoho fanúšikov si vstupenku na takéto podujatie ponechá ako spomienku. Všetkým ostatným organizátor vráti vstupné v plnej výške. Od pondelka 11. januára 2016 môžu klienti vrátiť vstupenky na predajnom mieste, kde si ich zakúpili. V prípade nákupu online môžu klienti napísať na reklamacie@ticketportal.sk alebo prísť priamo na centrálu Ticketportal, Radlinského 27, Bratislava.

Top