Luca Turilli´s Rhapsody - 26.1. Košice Collosseum, 29.1. MMC Bratislava

Luca Turilli´s Rhapsody
26.1. Košice Collosseum, 29.1. MMC Bratislava

Lucovi Turilliho Rhapsody zajtra štartujú svetové turné. To je fakt, na základe ktorého obídu LT Rhapsody  bude asi dobré informovať fanúšikov o výnimočnosti práve januárových koncertov obľúbeného talianskeho gitaristu a jeho ansámbla. Zatiaľ síce LT Rhapsody obehnú len Európu a severnú Ameriku, ale turné je pomerne masívne a je naozaj sa na čo tešiť. Totižto Luca Turilli má práva hrať nielen materiál z albumov LT Rhapsody, ale aj pôvodných Rhapsody a odznejú tu skladby aj z jeho fantastických sólových albumov !

K tomu všetkému bude v zostave kapely aj niečo naozaj výnimočné navyše (čitajte tlačovú správu 2) a preto stojí za to tieto dva slovenské koncerty navštíviť !!!

Single a videá k albumu Prometheus, Symphonia Ignis Divinus :
Rosenkreuz (The Rose and The Cross)
Prometheus
IL CIGNO NERO - novinkový singel
Video k 1.albumu Dark Fate Of Atlantis

Trošku histórie -
Po rozchode s autorským partnerom v Rhapsody of Fire - Alexom Staropolim (klávesy), si Luca Turilli ako polovičný autor skladieb obľúbenej talianskej úderky, zakladá na základe práva svoje Rhapsody - Luca Turilli´s Rhapsody. Do kapely mu nastupujú aj členovia rozdeleného tábora - Dominique Leurquin - gitara a Patrice Guers - basgitara, ako aj Alex Holtzwarth (Rhapsody of Fire, Avantasia 1,2 a pod.), novou posilou sa stáva spevák a veľký talent Alessandro Conti (Trick or Treat) a po tom ako sa Alex rozhodne bubnovať v "starých" Rhapsody, bubeníkom Lucu Turilliho sa stáva Alex Landenburg (exStratovarius a Symfonia LIVE, Mekong Delta...)

Agentúra EPG priniesla koncerty starých Rhapsody v roku 2011 do Košíc a Bratislavy, Rhapsody of Fire v roku 2014 taktiež do týchto miest a teraz premiérovo Luca Turilli´s Rhapsody opäť do Bratislavy a Košíc.

Vstupenky na podujatie LUCA TURILLI´S RHAPSODY + HOSTIA v predaji!

Top