TOP 10

Dátum: 12.02.2016
Miesto konania: Mestská športová hala Bardejov
Čas: 18.00 hod.
Cena: 5,-€
Voľné sedenie

Popis:

Dávame do povedomia všetkým priaznivcom silového trojboja, že po niekoľkoročnej pauze sa na scéne súťažných pódií v silovom trojboji nanovo objavuje najprestížnejšia súťaž v histórii slovenského powerliftingu, súťaž šampiónov TOP 10.

Presne 12. februára sa v športovej hale MIER v Bardejove stretnú najsilnejší pretekári strednej Európy, ktorí prijali pozvanie od organizátorov. Na pilotnom ročníku TOP 10 sa zúčastní celkovo 5 mužov a 5 žien, ktorí budú bojovať o hodnotné a finančné odmeny v mŕtvom ťahu. Všetci sa môžete tešiť na veľkolepú šou, ktorej vrcholom bude slávnostný galavečer a vyhlásenie najlepších športovcov SAST za rok 2015.

Galavečer TOP 10 mŕtvy ťah + vyhlásenie najúspešnejších športovcov roka 2015 v powerliftingu

Kategória muži - kategória ženy

Zúčastnené krajiny - česko, slovensko, poľsko, ukrajina, rusko,
Názov TOP 10 preto, lebo bolo pozvaných len 10 najlepších. Nominácia sa brala podľa Majstovstiev SR a súťaž TOP 10 prebiehala pol roka po nich. Každý pretekár, ktorý spĺňal podmienky, dostal pozvánku.
Súťaž bola zdobená bohatými špeciálnymi efektami, ktoré na Majstrovstvách Sveta či Európy, nesmú byť. Napríklad blikajúce svetlá, dym pri rekorde, či mini ohňostroj pri vyhlasovaní víťazov. Show pre divákov nerobili len ťažké váhy,
špičkoví pretekári a napínavý priebeh súťaže, ale aj pozvaní hostia, ktorí sa postarali o uvoľnenie a kúltúrno-športovú vložku.

V minulosti sa predviedli niektorí svetoví kulturisti ako napr.:
Pavol Jablonický, Jaro Horváth, Štefan Havlík, Igor Kočiš, Marieta Žigalová, Bob Divílek a ďalší ...

Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

Vstupenky na TOP 10

Top