Permanentky na sezónu 2016/2017 sú v predaji Od stredy 6. apríla 2016

Permanentky na sezónu 2016/2017 sú v predaji
Od stredy 6. apríla sú v predaji sezónne vstupenky HC SLOVAN Bratislava na KHL sezónu 2016/17.

Ceny sezónnych vstupeniek zostali prakticky na úrovni cien z uplynulej sezóny. V závislosti od jednotlivých sektorov sú o 10 až 30 eur vyššie, čo predstavuje úpravu o 4 až 7%. Každý držiteľ permanentky však dostane od klubu bezplatne permanentkovú kartu aj s funkciou HC SLOVAN Cashback Card. Ak si ju aktivuje, z ceny permanentky sa mu po ukončení predaja vrátia 3% späť na účet v hotovosti a ďalšie 1 percento v podobe tzv. “shopping points”, ktoré bude môcť využiť pri nákupoch v takmer 2 000 obchodoch po celom Slovensku.

V novej sezóne si bude môcť držiteľ permanentky “HC SLOVAN KHL 2016/17” vyberať až z 21 rôznych cenových kategórií (vrátane sektoru na státie) v rozpätí od 160 do 520 eur. Cenovú diferenciáciu spôsobuje jednak kategorizácia sektorov Zimného štadióna Ondreja Nepelu (celkom 6 rôznych kategórií, okrem státia a sektoru pre vozíčkarov), a tiež spôsob predpredaja v troch rôznych časových a cenových vlnách.

V prvej vlne budú už tradične k dispozícii najlacnejšie permanentky, týka sa však iba tých verných fanúšikov, ktorí mali zakúpenú permanentku aj v predchádzajúcej sezóne. Tí obdržia od Ticketportalu email s unikátnym rezervačným kódom, na základe ktorého si budú môcť uplatniť svoje predkupné právo. Prvá vlna predpredaja potrvá do pondelka 25. apríla vrátane a ceny sa v nej budú pohybovať od 300 do 420 eur (okrem státia). Po jej skončení sa ceny v druhej vlne zvýšia o 30 až 40 eur. Paralelne s prvými dvomi vlnami bude prebiehať predpredaj aj pre nových záujemcov o permanentky, ale iba na voľné miesta, ktoré nie sú dotknuté predkupným právom.

Veľká väčšina sezónnych vstupeniek, ktoré sú v ponuke, predstavuje výraznú zľavu oproti súčtu cien za individuálne zápasové vstupenky a určitú fixáciu ceny počas celej sedemmesačnej sezóny. Zľavy sa pohybujú od 8 až do 44%, pričom najväčšia je v najlepšom sektore (Prestige) v prvej vlne predpredaja, t.j. pre verných permanentkárov. Okrem toho permanentky platia aj na všetky prípravné zápasy Slovana hrané v domovskej aréne a garantujú predkupné právo za zvýhodnenú cenu v prípade postupu Slovana do play off. Majitelia permanentiek sa pri zámene voucheru za HC SLOVAN Cashback kartu môžu tešiť aj na celý rad bonusov, zliav a akcií, ktoré permanentkárom venujú reklamní partneri klubu.

Výmena voucherov za nové karty začne predbežne od 1. júna a potrvá až do začiatku súťažnej sezóny 2016/17.

Aj v novej sezóne počas základnej časti ponúkne Slovan viacero zľavnených vstupeniek. Všetky sú zamerané na podporu predaja a udržanie vysokej priemernej návštevnosti domácich zápasov. Od prvého dňa predpredaja (6. apríla) bude k dispozícii rodinná permanentka 1+1 už od 400 eur (na centrálnom predajnom mieste Ticketportal Radlinského 27, Bratislava), ktorá platí pre jedného dospelého a dieťa vo veku od 6 do 15 rokov. Jej držiteľ ušetrí v danom sektore až 150 eur pri zľave 33% v porovnaní s doterajšou prípadnou kúpou dvoch permanentiek, alebo min. 140 eur v porovnaní s kúpou zľavnených zápasových vstupeniek pre dieťa. V základnej časti budú tiež k dispozícii zľavnené vstupenky pre deti vo veku 6-15 rokov (až do výšky 52%), skupinové zľavy, zľavy pre držiteľov preukazov ZŤP/ZŤP-S, ako aj študentské zľavy pre držiteľov preukazov ISIC/ITIC/EURO26.

Príjmy z ticketingu zostávajú kľúčovou súčasťou rozpočtu Slovana. Všetky príjmy zo vstupného poputujú naspäť do klubu na bezproblémové zabezpečenie ďalšej sezóny s konkurencieschopným hráčskym kádrom a kvalitnou organizáciou domácich zápasov poskytujúcich pekný zážitok pre celú rodinu.

Výhody držiteľov permanentiek:
- vstup na všetky domáce zápasy základnej časti KHL (celkom 30 zápasov)
- vstup na všetky prípravné a priateľské zápasy hrané na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu
- predkupné právo a rezervácia Vášho miesta na všetky domáce zápasy play off
- zvýhodnená cena vstupenky na domáce zápasy play off oproti bežnej cene
- cashback (peniaze späť) vo výške 3% z ceny permanentky po aktivácii HC SLOVAN Cashback Card
- zľavy pri nákupe v oficiálnon fanshope HC SLOVAN
- zľavy, bonusy a rôzne akcie od viacerých reklamných partnerov HC SLOVAN
- permanentka je vstupenkou do rôznych súťaží počas sezóny určených pre majiteľov permanentiek o ceny poskytnuté partnermi, ktorých úhrnná hodnota sa odhaduje na viac ako 7 000 eur

Dôležité upozornenia:
- stratu, odcudzenie alebo poškodenie permanentky je potrebné ohlásiť úseku marketingu a vzťahov s verejnosťou HC SLOVAN, aby mohla byť karta zablokovaná
- o vyhotovenie novej permanentky pri strate, odcudzení alebo poškodení môže požiadať iba jej držiteľ písomne na emailovej adrese:
tickets@hcslovan.sk
- náhradná karta za stratenú, odcudzenú alebo poškodenú permanentku bude vystavená do 5 pracovných dní od oznámenia tejto udalosti na sekretariáte klubu
- za vyhotovenie novej permanentky (z dôvodu straty, odcudzenia alebo poškodenia) sa platí poplatok v hotovosti vo výške 10 eur/1 ks
- držiteľom permanentiek odporúčame zaznamenať si adresu svojho miesta (sektor/rad/sedadlo) a/alebo identifikačné číslo na rube karty. Bez týchto údajov nemôže byť permanentka zablokovaná a opätovne vystavená
- kúpa zľavnených permanentiek (Rodina 1+1), ako aj zľavnených zápasových vstupeniek je možná iba na základe predloženia príslušných dokladov a preukazov. Navyše, signalizačné zariadenie na turniketoch na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu upozorňuje obsluhu v prípade použitia zľavnených permanentiek a zápasových vstupeniek (Rodina 1+1, deti 6-16, ZŤP/ZŤP-S). Ak bude na vstupe do arény pristihnutá osoba, ktorá nie je oprávnená využívať danú zľavnenú permanentku alebo zápasovú vstupenku, nebude jej umožnený vstup do haly a obsluha turniketu, resp. usporiadateľská služba je oprávnená dotyčnej osobe permanentku, resp. vstupenku zabaviť bez náhrady.

Top